Arvesta, et lõviosa biopower ning diisel saabe on endised taksod ja keritud spidodega. Reaalne läbisõit 2 aasta vanusel taksol on vabalt 350.000-400.000 km, ise näinud selliseid masinaid. Ja need keritakse lõdvalt ca 125.000km peale
võta auto vin ja uuri selle järgi esindusest kas läbisõit on õige. siis lase auto saabe tundvas ettevõttes põhjalikult üle kontrollida. ka diagnostika.
Teate miks mersude, audide ja bemmide hinnad eriti ei lange? Sest hinda kujundavad ikka inimesed ise, ja enamus inimesi ei tea tegelikult mis on hea! Inimesed ostavad auto rohkem nime pärast et oma mainet kõrgel hoida ja selle maine hoidmise nimel on nad valmis ka loendamatuid kordi teenindusi ja esindusi külastama, kuna nende ajju on süübinud teave et need autod on head, aga kas ka on head? Saab ei lähe meie rahvale eriti peale, sest meil on BMW ja Audi kultuuritaustaga rahvas kahjuks,uuemad mersud pole aga kõigile kättesaadavad ning siis tuleb kuldne kesktee leida bemmi või audi puhul! Paraku on aga nii et alati end nimega müüvad margid ei pruugi alati kõige töökindlamad olla! Aga inimesed on vaid neis nimedes kinni, nii nagu paljudel meist peitub masu vaid tema enda peas!
Kui nüüd keegi niutsatab et ta sõidab mingi mazda, hyundai või Opeliga, siunatakse ta maapõhja oma valiku pärast, sest nende siunajate jaoks on vaid BMW, Mersu ja Audi autonime väärilised! Inimesed lihtsalt ei viitsi süübida sügavuti! Kuna Saabidega sõidavad piiratud hulk inimesi, pole see auto eesti pinnal veel nime teinud, aga loodame et see muutub peagi!
Mootor on tõesti GM-Fiat koostöö, suurim rõhk aga Ferrari inseneridel. See mootor on just nende loodud ja on vägagi õnnestunud ja vastupidav. Kui miski lähebki, siis kehvast küttest.
see on takso olnud ..vaadake löntis istmeid,endal 2002 ja täiesti siledad istmed !! Kui pole kohviks aetud väga hea auto ! PS ! HaistaGangil igati õige jutt !! Aga see on selle segmendi tarbijate puhas õnn !!
oleks lihtsalt huvitav teada palju siis tegelikult km see auto sõitnud on. olen näinud 2006 a 9-5 biopowerit (rootsi takso) millel praegu 300000km ees. lugu oleks ok aga 2 esimese aastaga oli autol juba 400000 km ees.
Seoses mootoriga lisaks veel, et loe Autolehe arvustusi ja just Opel Astra uuema kere oma, seal on mootori võimalikud esinevad vead ära märgitud ja neid saab ka ennetada kui tahta. Rihma tuleks koos veepumbaga vahetada oluliselt varem ja mitte venitada sellega. EGR-i võib alati profülaktika mõttes puhastada ja ka sisselaskekollektori klappe. Muid vigu nagu polegi. Karla Autost sai küsitud nende lisandik ohta ja nende vastus oli, et võib lisandit valada ka common rayl süsteemiga mootorisse.
no ilmselt jääb sinna 400000km kanti, kuna sellist värvi Saabid tihti sõidavad Stockholm - Arlanda liinil. Samas kui auto on enam-vähem korras siis peaks hea ost olema kuna,
1. see 1.9TiD mootor on tunduvalt töökindlam, kui eelmise mudeli oma (2.2TiD)
2. Rootsis on kiirusepiirang 110km/h, ehk üle 140km/h sellega pole sõidetud.
3. Hind, ma usun et 2-3 aasta pärast saab müües sama hinda tagasi, sama ostes näiteks seda http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/129/auto_php-id=6291
29-www_auto24_ee.html, siis 3a pärast ei huvita kedagi, mis hinaga sa oled ostnud jne.
P.S. endal ka teist aastat üks Holandi takso ja olen täitsa rahul ja kui aasta pärast hakkan müüma, siis usun saan sama raha tagasi, millega olen ostnud.
see ,et kirjas saksast ei maksa väga tõena võtta.eks müüja teab kah,et inimesed arvavad,et rootsi takso.kui juba arvel ei viitsi keegi päritolu uurida,seda enam et raamatut pole.ise küll ei ostaks seda.suht palju tuleb enne sisse panna,et julgeks sõita ja otsi pärast lolli kes selle ära ostab.
Tegemist võib olla veel lisaks taksole ka avariilise autoga-2-3 kuud tagasi ootasin Kadaka turu juures üht tuttavat,kui nägin puksiiril platside poole veeremas sama värvi 9-5. Kuna ise ka tiba Saabi huviline,panin silma peale.Esiotsal olid uued jupid küljes,kuid värvimata,pauk ei paistnud küll väga suur olnud olevat,kuid siiski oli terve esiots välja vahetatud.Ja tagaluugi kirja järgi otsustades oli tegu 1.9tid-ga.Arvasin juba siis,et küll see varsti müügis on.Kuna uuemaid diisel Saabe sellise värviga nagu väga palju müügis pole,võib tegu olla just selle universaal 9-5 ga.
kahjuks pole seda õiget läbisõitu veel teada saanud, kuna ise tallinnas ei ela pole nii lihtne teema seda asja ajada..kuid huvitav oleks endalgi teada!Samas olen vaadanud ka volvo V70, samamoodi tumesinine, diisel, automaat, nahk jne....sama müüja, umbes sama hind ja räägitakse ka et takso rootsis olnud, kuigi kirjas et saksast toodud..võta sa kinni nüüd!!!
Sa küsi selle inimese käest.http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/810/auto_php-i
d=654810-www_auto24_ee.htm . Tema mulle ennemgi teinud mõne Saabi päritolu selgeks.Kutt jagab neid asju.
TO:mina mina. Kui autol on tehase garantii ajal tehtud hooldused, ja remondid, siis jääb tehase arvutisse ka jälg maha tehtud tööst, ja läbisõidust antud ajal. Tehase lehelt saab ka teada, kuhu riiki on antud VIN koodiga auto müüdud. Antud auto oli jäänud Rootsi, ja tõenäoliselt ta sealt ka Eestisse tuli. Ühest asjast ei saa aru, et kas oli ka mõtet seda odom. näitu kerida? Vaevalt. Kergem oleks ju müüa, kui näit õige ja hooldudraamat ka alles. Olgu seal siis see 400 tkm. Vähemalt näeks , mis on tehtud.
eks ta õige ole, aga eesti rahvas on selline kes auto läbisõidu järgi autosid ostavad...see kes kui palju midagi autol juppe või asju on vahetanud või hooldanud...ei kõiguta paljusid!!! aga tegelt on ikka meeletu kui palju on võimalik kahe aastaga peale kerida....399922?
sinu targutamise liigitaks tatipritsimise alla.esindus ei aita meid küll-vähemalt saabi puhul.
aga ramska5 väited on tõenäoliselt tõesed ja ilusti põhjendatud
Tegelikult saab VikingMotorsist ka tõese info kätte, ja seda teeninduse poolelt, seal väga vastutulelik pealik. Ise olen sealt oma muredele saanud alati rohtu. Ja töö ka korralik. Omad koolirahad olen maksnud juba "sosseppade "juures, kui laskin sidurit vahetada. Lõpuks tehti asi ikka korda "Vikingis". Odavam on ikkagi remontida esinduses, seal ju ka tööle garantii. Ja ega Saabil pole vaja ka iga kuu remondis käia. Antud Saab 9-5 . 1,9 TID-i võibolla kannataks isegi osta sellise läbisõiduga, kui testis ära käia. Hind on ju soodne, arvestades, et pooled toodud autodest on ju keritud. Diiselid sõidavad keskmiselt euroopas 40 tkm aastas, kui just ei ole taksod olnud. Väga suured läbisõidud tulevad Soomest, ja Rootsist. Vahe ainult selles, et Rootsi autod on hästi hooldatud, Soome omad aga ROMUD.
Kadaka tee platsidelt ongi raske leida autot, mille odomeeter üle 170 000-180 000 näitaks. Olgu see siis 10 või 15 aastat vana Audi VW, BMW, MB, Saab, kõik puha Saksast.
esindus saab ligi infole mis on garantii ajal vahetatud ja mis kilometraazil.
Mingisugust hooldustööde ajalugu pole loomulikult mõtet sealt küsima minna, kuna andmebaas puudub.