Mina näen siin olukorras, et operatiivtunnustega auto on manöövrit täielikult lõpetamata sisse keeranud invamärgistusega parkimiskohale, kõrvalistuja on ukse lahti teinud, kuid ilmselt roolis olev vastutav politseiametnik on talle juba öelnud, et " pean'd hoogu, ma keerasin ekslikult valesti " ning ka juba pannud sisse tagurpidikäigu ( vt tuled), et oma viga korrigeerida ning otsida üles mõni muu vaba parkimiskoht ning end sinna korrektselt parkida või peatuda.
kas sa paned segast oma teooriaga.
Olin mendi taga ja jälgisin mängu, mis toimub.
Politsei jäi seisma, kõrvalt pitsanägu hüppas välja ja jooksis pontsikute järele.
Ja need pole tagurdustuled vaid ohukad.
tegevuspaik elva konsum ja kohalikud disksmehed
Kohal ise ei olnud, aga pildilt võiks eeldada, et politseiametnikud täidavad oma teenistusülesandeid. Miski siin pildil ei veena ka vastupidist arvama...
Endaarust olin vägagi hästi pargitud, muidu oleks sul pilt sellest ja samuti siia üles pannud.
Linnas saab jah tõesti vahepeal rohkem gaasi antud, aga ei midagi erilist, sest masuudi pressiga pole eriti huvitav selline tegevus
Et mitte segadust tekitada, siis mina pole trahvi saanud vaid
1audivana nimeline.
ei noh raffas mida te arutate, mendid ju tegid tööd, ma saaks aru kui läksid pood või kusele, ja siis jätavad tagumise ukse lahti, nii sama ei usu, eks ikke et mats peale ja minema.eks naad ju tegi õiet veits ei jäänud keset teed pidama ja takistanud liiklust
Elan ka Elvas ja kinnitan, et see on Elva kohalik pollariauto mis ei reageeri väljakutsetele, selleks tulevad extra Tartust patrullid vajadusel kohale. Mendinäod ärge õigustage siin midagi...