üldiselt soovitan, kui soovid selle "tööga" edasi tegeleda, osta korralik kaamera, saaks piltidest vähemasti midagigi vaatamsisväärset. televonn nagu rohkem ikka elistamiseks :) ja auto sõitmiseks, mitte parkimiseks.
Pakun välja, et see Camry jättis "Elva jõe ilu ja võlu" jaoks lihtsalt võimaluse autosse sissepääsuks. Põhjus on kaubik, Toyota on tagajärg. Seega, informatsioon ei ole objektiivne.
Nendest parklafotograafidest midagi tarka samuti ei arva. Invakohad iseasi, kuid need joonte peal parkimised sageli lihtsalt hetke olukorrast tingitud ja tõenäoliselt probleemi ei tekita, talvel sageli neid jooni nii-kui-nii näha enamasti ei ole.
Tegelt, täpselt vaadates on ju näha et vähe sellest paremal pool olevast kaubikust, vasakul olev opel on kah rohkem vasakule kaldu (tähelepanu pöörake joonte laiusele).
Seega täiesti mõttetu üritus. Võtnud siis kogu selle rea pildile.
selle viimase pildi kohta küll ei saa öelda et see Toyota omanik midagi valesti on teinud, võib-olla on tema parkimine tingitud hoopis nende kahe teise auto parkimisest
vaadake parem kuidas see buss ennast sinna parkinud on :D
üldse suht mõttetu teema
antud piltidel küll mingeid väga räigeid rikkumisi ei tuvastanud
kõige hullem rikkumine vast see vahtralehega pann inva märgi all, aga see tundub kah öösel ja tühjas parklas
Mina olen toyoya omanik, panin auto nõnda, sest kõrval sidrun parkis üsna kentsakalt ning kuna auto oli rahvast täis, siis otsustasin nõnda teha, et ei toksiks teineteise külgesid ära. Olin autost eemal nii 100 m, kui märkasin juba pildistajat, no palun pildista, kui pakub rahuldust. Mina olen elukutselt fotograaf ning pildistan hoopiski loodust - minu jaoks põnevam, kui minu auto määrdunud tagumik. Aga mine sa tea, ehk mõnda erutab, sumpa kah suht lai, aga ei taha kedagi solvata.
to yolpa:
Kui sa vähegi mees oled, mine juurde ja räägi, mis sind häirib. Ei, ära karda, alati ei saa kohe vastu hambaid. Võib ka viisakalt ja rahulikult inimestega vestelda.
Aga sa vist sellepärast neid pilte telefoniga teedki, et keegi sind jumala eest ei kahtlustaks. Kujutan ette, et telefon rohkem nagu maskeeringuks või nii. Hoiad kõrva juures ja justkui helistaks, aga tegelikult tegid hoopis pildi ära.
Mulle j22b ikkagi arusaamatuks, miks kuradi p2rast te teete neid idiootseid pilte, kus auto ratas on joonest ca paarkymmend cm eemal. Kas t6esti on nii igav? V6i on see tingitud hoopis MaSu'st?
Ostsid lõunakeskusest endale ekstra digika, et autost pilti teha... kuna süda ei andnud rahu issand jumal keegi oli joonepeale parkind, istusid oma lillase autosse ja sõitsid koju. Kodus panid pildid arvutisse ja siis siia üles , naljaks vend oled ....tegelt oled tubli võid kapipealt küpsist võtta