Liiklus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Politsei nöögib Linnahalli 1 suunaline .

ain6
17:06 29.11.2009
Probleem selles ,et seoses liikluskorralduse muudatusega mõned kuud tagasi Linnahalli tiiburite maabumiskohas(kopterline sadamas)-kus on tehtud liiklus ühesuunaliseks mingi ädise märgiga ja nii,et pead sõitma sealt edasi D terminali. Sain ka kutse Rahumäe tee 6 kuna ei nõustunud kohapealse menetlusega.

Nimelt sõidab konstaabel sinna passima ,ajaks mil laevad saabuvad,ning korjab iga kord 10-15 trahvi. Minu taga oli veel 4 autot kes muudatusest kottigi aru polnud saanud.

Hoiatust ma ei saanud kuna oli all trahv tõkiskingade eest.
Üldiselt peavad sellise liikluskorralduse muudtatuse märkamiseks olema sensitiiv.

Kas ka siin on samas kohas trahvitud inimesi ja kui palju saite?Ajagu vargaid taga .Banaanias
6aini
18:03 29.11.2009
Täitsa lõpp täielik politseiriik. Nüüd ei lubata enam ühesuunalisel teek ka vastu liiklusvoolu sõita! Kas sellist Eestit me tahtsimegi!
Osta auto maksa roppu raha ja nüüd sõita ka ei tohi! Millal see politsei ükskord ometi aru saab et eeskirjad ongi koostatud selleks et neid rikkuda saaks. Poleks eeskirju poleks midagi rikkuda!

Tule taevas appi!!!

ain166
18:21 29.11.2009
Poleks riigi eelarves auku poleks seal ka mente passimas. Ega jah varem uputati seal all autosid ja läbipääasu d terminali suunas pole olnud vähemalt 10 a
villu11232
18:35 29.11.2009
kui ma õieti mäletan siis eraisikutel ei pea olema tökisikingi
niiet mille eest sul see eelmine trahv üldse ?
R.K.
21:45 29.11.2009
ma mäletan, et eraisikul ei tohiks autotki olla, nii et mille eest sulle ühesuunalisel see trahv?
ahsel
22:28 29.11.2009
LÄBIPÄÄSU ei ole D terminali juurde POLE kunagi olnud LINNAHALLI TAGANT ja ka ei tule.
D terminal asub hoopis UUS SADAMA tänaval . mis jääb teiselepoole lompi.
LINNAHALLI lähedal on A ja B terminalid.
.
22:43 07.12.2009
Kusjuures keelumark on seal dubleeritud ning eriti suurelt esile toodud.Kuidas on seda voimalik mitte margata.Liikluskorralduse muudatus oli seal vajalik nende totakate ummikute lopetamiseks,mis laeva saabudes tekkisid.
.
22:51 07.12.2009
Ja loomulikult on olnud kogu aeg neid liiklejaid,kellele muudatused ei meeldi,soidavad keelumarkidest mooda,protesteerivad politseiga,kaebavad trahve edasi jne.
cc
19:01 08.12.2009
just nii! täielikud tropid ikka! otsa auto, osta load, osta hugo boss, gucci 0-klaasidega prillid, siis osta pakk tikke ja kurat, ikka saad trahvi. kas tõesti sellist eestit me tahtsimegi väää

oleks vist pidand´ ikka silmaarstil ka ära käima...
17 külma aini
19:04 08.12.2009
kurat, sul üldse copter on, et sa sinna sõita tahad? ja veel, aegnale autoga niikuinii ei pääse. mott