Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Rakvere Vaala Keskuse parkla.

Handri
18:23 03.12.2009
Ruumi puudus parkimisel :)
.................... ..
18:36 03.12.2009
No see on küll suht mõtetu pilt....Tehke selgeks kus ja kui hästi on jooned näha...ja siis räägib edasi.
ITF
18:53 03.12.2009
mitte puudus vaid ruumi nii et tapab.ja ruumi on seal pea aegu alati ,sest rahvast käib vähe.
reikin
18:57 03.12.2009
kui Põhja-keskus valma sai hakkas Vaala teekond allamäge minema ja seal parkimisega probla pole. parimate parkimisgeeniuste pildid saab Põhja-keskuse eest.
Handri
09:16 04.12.2009
Kui see naisterahvas neid jooni ei näinud siis tekib küsimus kuidas ta load sai üldse, tehakse ju perearsti juures silmadele kontrolli ka :) Mina igatahes oma auto ust lahti ei saanud ja see oligi pigem probleemiks, pidin kõrval istuja uksest sisse ronima.
okei
19:54 05.12.2009
Olen sama teinud Kroonikeskuse all parklas.Üks ******* ajas oma Sierrapanni nii külje alla,et muidu sisse ei saanud.
Vaalakeskus mis vaalakeskus
22:23 06.12.2009
Eile oli see mersu ka samas kohas ja nägi üpris õnnetu välja. Ei tia, kas juba mitmendat päeva seisab seal?
beemveediisel
19:59 07.12.2009
Kui aus olla siis ise ei mõista samuti mis k**at see inimese peas toimub kui nii pargib?
Istusin ja ootasin naist parklas ming aeg tagasi, minu ette lendas audi 80ga eriliselt üles mukitud "tsikk" kelle audi röövis 2 autokohta ning kõndis uhke näoga poodi...kusjuures parkla oli suhteliselt täis, siis mõni autojuht tuli ja raputas pead.
Ise tunnen häbi kui auto joonte vahel viltu on-näitab, et ei oska autoga manööverdada, (autot käsitseda).
pikki tatti sellistele
20:28 09.12.2009
Parkisin oma auto ka paide maksimarketi ees kahe rehviga üle joone, kuna kõrval oli vana bmw mis takistas õieti parkimist,otsisin oma rahakotti ja kui olin välja pugenud autost ja paar sammu juba eemal, sõitis bmw minema...
auto jäi taoliselt nagu see merss siin pildil, ei hakanud uuesti üleparkima...kuna läksin sularaha välja võtma ja apteegist plaastrit ostma ja ei arvanud et läheb palju sellega aega...

aga ajal kui sula automaadist välja kookisin siis nägin aknast kuidas üks debiilik minu autot pildistas ja siis kiirel sammul minema jalutas.....ootan huviga mil seda pilti siin üleval näha saan...
ega nii see on
17:06 10.12.2009
Eelkõnelejaga nõus, kui mina ei saa parkida mingi idika pärast korralikult ja to minema sõidab, siis jään nagu mina süüdi, et ei oska parkida.
MInu arust suht mõttetu on siia toppida mingeid rattaga üle joone parkijaid.
nässakas
19:50 10.12.2009
Kulunud märgis on kehtetu märgis.
blablabla midagi tutulutu
19:13 11.12.2009
nässakal õigus!
mis kihutad
19:55 30.01.2010