Mootori tuunimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

307

IMT
02:43 25.12.2009
Kauneid Jõulupühi kõigile!

Kirjutan pisikese mure pärast. Mul on üks sinine armuke, kes seisab teelahkmel. Pool mind oleks selle ammu EMEX'isse viinud, teine pool on maailma kõige laisem ja mugavam inimene, kes istub 290cm esistangest, just mõõtsin, ja kellele meeldib edasi kõrvalt sohvalt vaadata, kuidas auto ise sõidab...

Pikk jutt s jutt. Väike aeg tagasi sõitsin tööle Saaremaalt Tallinna Jõhvi kaudu ;-); kohapealne Pontiac'i fan Jõhvis tegi kõik võimaliku/võimatu, et mu usku muuta. Ma ei tea teistest kitsamatest foorumitest, sain teada, et need on olemas. Ta saatis veidi hiljem mulle ka ühe numbri. Ei ole helistanud aga kahtlustan see on telefoninumber. 5082???, Erkki. Kui Te juhtute lugema...

Niisiis. Päevakorral on, kas ma jätkan autole head meelt tegemisega/kommide ostmisega - mõnda aega küsib nüüd uut värvikosmeetikat, lõpetades stange kroomimisega või lasen minna?

Et läheks foorumi teemaga kokku. Minu ihuautomehaanik ütleb, et sellest igiliikurist rohkem kätte ei saagi. Uus Edelbrock karburaator ei muutnud põhimõtteliselt karvavõrdki midagi. Kui ehk, et ei jää külma mootoriga talvel foori all seisma, pooleks tunniks toorest täis, teine vaatus aku tühi... See on minevik.

Põhimõtteline küsimus. Kas on Eestis kedagi, kes nendest mootoritest "kõike" teab, 307-cubic-inch Olds '89, arvan pole vaja asjatundja jaoks rohkem lisada. Mida ma tahan? Kõik on ju korras, ma usun üle 150 ei ole proovinud - pole kohtagi olnud, rallit sellega ei sõida; aga kuidas saaks elimineerida, et ma endiselt kiirusel 90kmh ei pea möödasõiduks nägema 1km vaba teed ette?

Lugupidamisega

Muudetud 25.12.09 11:11

rooba
10:38 26.12.2009
kas pea juba parandatud
IMT
09:01 27.12.2009
Olete olemuse hästi ära tabanud, loete peale mu jura isegi kellaaega.

Siiski rikub see laisk mootor isegi Jõulupüha hommikul tuju...