Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kas ostaksite mööblit internetist?

Karlo3
23:02 17.01.2010
Teen väikest uuringut ja sooviks teada kas ostaksite endale mööblit e-poest,ilma ,et oleksite konkreetset eset oma silmaga näinud.Ning kui telliksite, siis kas usaldaksite rohkem eesti lehekülge või pole vahet kas mööbel toimetatakse Teieni eestist või mujalt euroopast.

Muudetud 17.01.10 23:03

qp
23:25 17.01.2010
Ei, eluilmas mitte! Just ostsin uue suure riidekapi, valisin, katsusin, nuusutasin päris mitmeid ja mitu kuud. Nüüd järgmisena tuleb lahtikäiva nurgadiivani ost. Jälle- on vähe selliseid diivaneid, millel on istumisosa tasane, tsipa kõrgem ja pehme kaa veel pealekauba. Poed on lausa pungil ebamugavatest diivanitest- küll ei toeta selga, küll on kõva nagu köögitaburet, siis *****ga tuntavad raamid all jne. No mida vhakki? E poest saad siis siukese **** ja mis taaga pärast teed?
1435
07:00 18.01.2010
EI ostaks, tahan ikka käega katsuda ja ettemaksu ei tee mitte iialgi mingile tundmatule epoele kes on just alles turule tulnud. Kust mina tean kes on poe eesotsas kas heatahtlik peremees või mingi tank kes ongi mõeldud algusest peale putkat põhja ajama ja mult rahad võtma. VB jh läbi paypali siis vast telliks ka.
Ax
08:28 18.01.2010
to Karlo3, ainult siis kui muidu hinnaga saaks. Kui usaldusväärset äripartnerit tarvis, võid minu poole pöörduda.
audi a4 v6
09:32 18.01.2010
ostaks siis, kui kuskil mujal olen täpselt samasugust juba uurinud/katsunud ning nüüd leian neti poest odavamalt! See kehtib minu puhul praktiliselt kõigi netist ostetud toodete kohta.
assa_mait
23:33 23.01.2010
Selliseid mööbli müüjaid olemas küll ja nagu näha, tegutsevad.
Plussiks neil see, et pole suuri kulutusi, seega hinnad madalamad kui poes.
Teiseks tean juhust, kus tellitakse internetist seepärast, et saab osta järelmaksuga.
Kolmas, inimestele kes riskivad, on võimalus kaup siis tagasi saata...
Ühesõnaga uuri maad veel. Küsitle tuttavad, sõbrad jne läbi, küll siis saad ülevaate. Aga kes ei proovi, see ei tea!
Askorpuit
16:46 28.01.2011
Askorpuit tegeleb eritellimusel mööbli ja uste valmistamisega. Iga tehtud ese on unikaalne ja kvaliteetne, vastates täpselt kliendi soovile.

info@askorpuit.ee

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Askorpuit/176026775761310?v=ph
otos

äh puhh
18:01 28.01.2011
on24 st ostsin kontoritooli. Pakendil ja tellimusel punane aga tool ise pruun.Oli ka see tegelikult norm värv ja ei viitsinud hakata seda jama siluma.Teiseks ehitus kvaliteet oli ikka vilets küll.Lihtsam oli endal vead ära parandad, kui jällegi hakata oma tarbija õigust taga ajama.Aasta hiljem tuli tooli tõstemehanismist veel mingi gaas ka välja ja kõrgust enam muuta ei saa.Minu jutu kaks pointi on; 1.olgu see veebipood nii tuntud ja turvaline kui tahab aga ega see juntsu seal arvuti taga ikka ei tea, kuidas mingi suvaline alamakstud ***** selle toote kokku on pannud, pakend on ju kena. 2.poes näed ikka konkreetsed vead ära ja saad sellele tähelepanu juhtida, hiljem vähem üllatusi. Ja veel kolmandaks ka, et mõiste ,,Pilt on illustreeriv,,kehtib ka tegelikkuses.
vunt$$
20:14 28.01.2011
E I ! !

Minu kogemus järgmine:
www.geko.ee
tellisin köögimööbli hinnaga 6900.- eek
ettemaks 3000.- eek
5. oktoobril, 2010.a.

(mõtlete, et odav ja sitt,
paneelika kööki ei mahugi 40-50 tuh eest köögikapikesi)

lepingu järgi tarneaeg 6 - 16 ! nädalat

niisiis, 25. jaanuaril sai 16 nädalat täis.

Helistan.

Ei ole kohal
Ei tea, millal tuleb. Ootame oktoobris - novembris vastuvõetud tellimusi.
Ma siis küsima, ka see ettemaks pole piisav pikaajaline laen teile ?
vastus: kas soovite raha-ettemaksu tagasi !?
Ma: kas siis minu tellimus on juba tootmises?
- - - - - -

?????

Eks ma siis ikka ootan ja loodan. . . . . . .

Tuleb lahendus, mis iganes - annan teada.

Järeldus:
usaldada saab aint tehingut:
kurgid sulle - raha mulle
kõik muu on pullikaka.
Minasiis
20:39 28.01.2011
...ostsin Askorpuidust köögimööblit ja olen siiani väga rahul, Eesti oma väikefirma, väga hea hinnaga ja kvaliteet on neil ka hea. Aitäh teile!
f tk
21:20 28.01.2011
Kas poodides veel möblat vähe, et peate riskima?Mo arust igast lotopileteid palju mõttekam osta- võid võita, võid vasta pükse saada, aga see su enda valik.E-poed (ehkkki müün ka ise e-kaupa) on kahjuks veel igasuguse vastutuseta müüja poolelt. Nagu kõige muuga, oleme arenenud maailmast vaeidi ajalises nihkes, nii ka siin...
stammer
21:49 28.01.2011
Kohe kindlasti EI!
Niipalju on tootjaid, kelle juures saab vaadata ja näppida ehk tutvuda tootega eluskaalus.
ulpusand
13:57 29.01.2011
www.soodnegarderoob.ee
Liugustega kapid ja eritellimusel mööbel.
vunt$$
17:20 02.03.2011
http://www.geko.lv/ee/

Otsa sai see kiluvaraste firma.
Vähemalt ettemaksu sain tagasi.
Nüüd uuele ringile.
Soovitusi ?
qp
22:28 02.03.2011
Sa ikka ilma köögita? Sisustus 5 pakub igast Poola mööblit. Ehk leiad sealt. Hea, kui sahtli rullikud on integreeritud sahtli külgedesse, mitte need ise alla kruvitavad... Pärast sahtlid teineteise suhtes viltu. Ma küll ei maksaks kellelegi ette- tooge kapid, siis saate nutsu.
ppp3.
10:10 02.01.2023
Kui ei ole just eritellimusmööbel, siis miks mitte. Garderoobi tellisin muidugi korralikust kauplusest eritellimusena, sest on24 müüb s@itta. Enda arust tellisin on24 tammepuidust laua, mis tuli kuskilt Leedust ja vaevu püsti seisis. Klick epost tellisin tabureti, millel iste ära kukkus juba nädalaga. Parandasin kruvide akutrelliga ja sain asja, mis siiamaani kannatab istumist. Aga saab ka poes nagu Aatrium s@tta. Liimitud mööbel lagunes 2 nädalaga. Asendus oli juba pakist välja võttes lagunenud.
brastor
15:31 20.09.2024
Kas teemat on võimalik taaselustada? Soovin osta mööblit internetist. Kas oskate soovitada mõnda head veebisaiti?
Reno12345
16:12 20.09.2024
Mööbli internetist ostmine on palju riskivabam, kui auto internetist ostmine. Mööblit saad vaadata ja katsuda. Autot saad ka vaadata ja katsuda aga kõiki kohti läbi katsuda pole võimalik ja ei oskaks ka.
brastor
16:49 20.09.2024
Nii et leidsin selle, mida vajan. Hind 30,20 €. https://odavprint.ee/et/product-category/kontorimoobel/
Kas keegi teab seda poodi?
fdghfgh
20:21 20.09.2024
Teed reklaami ve?