Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Fiat Stilo 2002

martuzi
00:03 28.01.2010
Tere!

Kas oleksite nii head ja jagaksite omi kogemusi Fiat Stilo salongi soojenemisega. Mul on probleeme sellega, et salong ei taha kuidagi soojaks minna, kui väljas on üle 10 kraadi kylma. Sõida kaua tahad, aga soojaks ikka ei lähe. Puhub ianult leiget õhku.
Äkki kellegil on kogemusi, milles võiks olla probleem ?

ette
tänades,
M
fiatigahädas
12:59 28.01.2010
termostaat ikka.katsu lõdvikuid kui mootor natukene töötanud.mul ei olnud küll stilo aga fiat ikka ja vähemalt esimene talv peale termostaadi vahetust oli tuba soe kiirelt ja iga ilmaga.
mathias berg
00:36 29.01.2010
Termostaat? Kirjuta, mis su mootori temperatuur näitab. Või saab ehk kuidagi õhk jahutussüsteemis olla ja salongiradikast ei käi vedelik läbi?. Mul 1.2 mootoriga Stilol ei lähe seier päris püsti, kui nii -25 välistemperatuur jõuab. Kui natuke rohkem paarutada ja pö. ralli teha, siis on kõik ilus, aga rahulikult lastes jääb mootori temp. ikka natuke madalamaks. Vaatamata sellele salong soe, ka tagant.
sw
09:55 30.01.2010
Marea diislil peale termostaadi vahetust mootori temperatuur sõites 90 olenemata välisõhu temperatuurist ,kohapeal aga langeb alla.
martuzi
00:02 11.02.2010
Tere!

Tänan info eest. Minul on ka see 1,2 mootor.
Termostaat on vahetatud ja temperatuuri näidik jookseb täiesti püsti, vähemasti enamvähem ja enamus juhtudel.
Olen vahepeal rääkinud niisamuti kellegagi ning avaldati samuti arvamust salongiradiaatori kohta. Peaks uurima, kus see asub ja kuidas sellele ligi pääseda ?! Võibolla on tõesti mingit jama täis ja vesi ei käi läbi. Õhu kohta peaks siis ka uurima. Veel mainis keegi, et äkki soojust reguleerivat nuppu ei saa piisavalt kruttida ja sellest tulenevalt ei avane ka klapp piisavalt.

Aga igatahes hea teada, et see auto peaks ikka soojaks minema. Jätkan uuringuid.

kõike paremat,
M
yyyy
19:59 14.02.2010
Tere. Stilot ei oma aga Marea kogemus on. Lihtsam võte on panna radiaatori ette osaliselt nt. papp, loomulikult sinnapoole kus torude siistulek ja väljaminek on ja jälgida ka temperatuuri vähemalt algul, et keema ei läheks. Võib ka kohapeal lasta ca 5min. mootoril käia enne sõitma asumist. Termostaati olen ka vahetanud, efekt oli väike ja aasta pärast oli jälle klapp täiesti lahti, vist oli b osa ja mittekvaliteetne. Üldiselt arvan, et soojendusahi on lootusetult nõrk. Igaljuhul on tegemist väga külma autoga, kahjuks.
wk
21:57 30.03.2010
Mul Stilo 2003 ja häda ei ole küll salongi soojusega, aga algul läheb soojenemiseks aega umbes 10 minutit sõitu
qp
10:41 02.04.2010
Kuulge, ka teie Stilodel pole siis elektrilist lisasoojendust õhukanalis? Hakkab tööle, kui soojakraani lõppu paned ja vent kiiruse eelviimasele või viimasele kiirusele keerad. Ning õhujaotuse kas üles klaasile või jalgade viimasele osale sätid. Fiati esindaja nii väitis. Puntol igastahes nii oli.
wk
16:19 20.05.2010
Pole eriti kasutanud. Jutt sellest, et mul soojendaja vent. tavaliselt asendis 2.