Kui neid parkimisjutte seal vaadata, siis see laev sinna normaalselt ei mahukski. Mõni süüdimatu või laps peksaks kindlaks bemmi mölki. Kui selliste uksega lehvitajate käest aga raha küsida, vaadavad sind nagu kurjategijat.
Nii et kui mune on, siis täiesti õige parkimisviis.
Ise nii ei pargi, sest mul enda vanast autojuustust poogen, jään tavaliselt parkla tagaotsa kus ruumi küll ja munad ka väiksed.
Hea rullikas. Oman a 8-sat mingi 2-a ja ei tea küll(näind), et keegi oleks mõlgi sisse löönud....aga kui pilt on tehtud Tallinnas ("linnas") siis isegi väljavabandatav
Mis kuramuse tokksimise juttu te koguaeg siin jahute. Ma olen 8.a erinevate autodega sõitnud(elan linnas) ja pole keegi veel mingit täket sisse löönud.... hehh veel parem... ostke endale auto näitek a8 sal on külje liist mis kaitseb uksi jne
Ma istusin ise autos, kui muti tuli ja tegi täiega ukse lahti, nii et mul küljpeal täke sees. Tuli siis vanamees ka, ma loomulikult küsisin selle eest raha, sest kindlustusega ei viitsinud jama hakata. Vanamees hakkas kohe rääkima, et ta ikka tolliametnik ja et ma uttu tõmbaks. Lõpuks maksis ikka raha ära.
Järgminekord kui oma ilusat autot pildistad siis pese puhtaks kah! Õigesti pargid ka muideks... Jäävad uksed mõlgivabaks! Ja sina lohh a8 vend kellel liist kaitseb ... kui ma tulen mõne VW transporter/caravellega siis ei päästa sind ka 5 liistu!
No kui parkida ilusti joonte vahele(mis on väga kitsad) siis ei mahu uksest väljagi, ja kui mõni blond ve vanamutike tuleb ja kukub seal usetga paugutama kes siis mo värvikulud ja asjad kinni maksab. Teie nolgid siin mitte.
Nii kaua kui jooned laiemaks ei lähe niikaua pargin minagi nii edasi!!!!!!!!!!!
Ise nägin eelmine sügis Rocca parklas ära ka ühe sellise inimese,kes neid niiöelda valesti pargitud autosid pildistab - suure *****ga jämedam nohik prillidega,kes siis peale klõpsutamist löntsis bussipeatuse poole.
Keegi võiks juba ükskord püssi üles tõsta ilma loata materjalide avaldamise eest,sest luba selliste piltide avaldamise kohta pole ju keegi küsinud.
eestis see küll pole, meil invaliidi märgistus teine, ei tule nagu ette ka kus selline koht eestimaal oleks. auto reg. nr ka udused kuid ei meenuta ev omi
KUI KARDAD ET SU UKSED ÄRA KRIIBITAKSE SIIS JÄTA OMA AUTO KAUGEMALE KUS VÄHEM AUTOSID JA LIIGUTA OMA PAKSU *****T
sellele autole sobib väga hästi autokleebis
PARGIN NAGU IDIOOT!!!