Oman seda alates septembrist. Talvel suri ära soojenduse reostaat. See aga oli titeviga ning sedasi surid enamus megane 3-d ära. tehti garantii jooksul korda ja muid hädasid ei ole. Hea ja mugav auto. Mul küll kahe ukseline.
Ühel tuttaval suure külmaga ei käivitunud (täiesti uus auto) ja peale seda vilgutas ka erinevaid mootoririkke hoiatustulesid.
Ehk tüüpiline Renault nagu Renault ikka oma elektripoolega.
Paluks Megane 3 luukpära pagasiruumi mõõtmeid. Nii palju on selge, et laius on ligi ca. 1m ja kõrgus pagasikatteni ~ 51 cm, aga kui suur on sügavus reaalselt, nii põhjast istmeteni ja ja pagasikatte juurest seinani (tavaliselt nii on erinevus kuni 15 cm). Paberi peal ( 86cm) on ühed andmed, aga huvitav palju reaalselt mõõdud on? Kui klapitada tagatagaistmed alla, siis kas jääb astang ka vahele? Tänud vastajatele!
Teen siin ka eeltööd võimalikuks uuema masina ostus. mulle vajalik just pagassi mahutavus. Praegu Megane II GT ja teenib siiani eeskujulikult. Mul vajalik 2 suurt kohvrit kõrvuti panna ja praegu täpselt saab. Mõõdud siis : laius 112cm ja sügavus põhjas97cm.
Uurisin Skodat, Oktavia jaSuperb sama mõõduga- laius 101cm ja sügavus Superbil 105cm kõrgus põhjast 56 või 51cm
Mulle seega ei sobi need paraku mahutavuse mõttes. Honda Accord oli vapsee kitsas tagaratta koobaste juurest. Päris suure laeva ostu uuena ei pea ka otstarbekaks, mulle sobiks max letihind 20 tu. euro ringis, rohkem maksta ei näe enam otstarvet.