Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

aus ja korralik autoremont Tartus?

ar2r33
21:12 05.05.2010
oskab keegi midagi soovitada?
???
21:29 05.05.2010
Valeri, garaažide juures. väga aus mees, kõik raha võtab ära.
sass1961
21:40 05.05.2010
et Vasara tn. 19 pidi olema normaalne koht,paar korda käinud ja rahul.
themm
22:03 05.05.2010
Nagu me teame siis on automarke erinevaid, omast kogemusesest võin õelda et iga mees nt jaapanlastega hakkama ei saa, pigem lõhuvad rohkem, saksa autosid oskab meil iga mees lammutada. mine nt turu carstop, muidugi kui sul saksa auto siis sobib ka mõni muu
kui keegi midagi soovitab siis pange ka automark

autoks honda
jj
23:18 05.05.2010
Ausat ja korralikku autoremonti vist ei ole olemas. Küsi kõigi oma tuttavate käest, äkki kellelgi on olemas oma remondimees, või oskab kedagi soovitada.
Turu Carstopis vahetati mu auto ühte tagumist pidurivoolikut 2 tundi. Ulme.
Genist
22:18 06.05.2010
Soovitan soojalt Ropka Autoteenindust.
Väga hea teenindus ja meeldivad inimesed.
Olen ise mitu korda seal remondis käinud.
Genist
22:26 06.05.2010
muideks ise töötan kah seal...
Tuscan
08:45 07.05.2010
7 aasta jooksul pole ma veel Tartust leidnud remondikohta, kuhu läheks kerge südame ja kindlustundega et saan sealt tagasi korras ja hoolikalt remonditud auto. Olen katsetanud 7-8 erinevat remondikohta. On olnud kohti, kus esimene kord läheb kõik kenasti, aga teisel korral keeratakse korralik käkk kokku. Remondimees peab olema oma tuttav ja asja aastaid teinud, sellise juurde julgeb autot viia ja ka omapäi jätta. Seetõttu lasen remontida oma autot kas puhkuste ajal või laupäeviti ehk siis kui saan ise juures olla, siis on mingigi kindlus olemas.
Nüüd jääb veel ära oodata, millal sam autoremondi mehed end siia kiitma tulevad nagu teistes foorumites pidevalt on juhtunud.
PS Tartus ja selle lähiümbruses on äriregistri põhjal üle 100 erineva autoremondikoha, nii et valik on lai.
,,
08:53 07.05.2010
olen ise ka mõelnud, et sinu käest võetakse ära paarkümmend kuni sadu tuhandeid maksev väike isiklik varandus, lükatakse ta kuskile tõstuki peale ja mingit tšekki, elementaarset töövõtulepingut, mingitki dokumenti vms vastu ei anta- sina longid käed taskus minema ja jääb vaid loota, et selle asjaga seal midagi hullu ei juhtu- nemad justkui vastutust enda peale ei võta, risk on sinu enda kanda- tahad,et autot remonditakse? no siis las ta jääb siia meie juurde...
audi a4 v6
09:11 07.05.2010
to: ,,

osta siis odavam auto, kui nii palju muretsema paneb see auto remondikohta jätmine! Ega kalli auto (loe: enda sissetuleku kohta liiga kalli) omamine tekitabki ilmselt stressi ja unetud öid, et kas nüüd ikka on auto hommikul maja ees või kas ikka saan auto remondikohast kätte!

teemaalgatajale soovitaks hoopis Tartust väljas Elvas Mart Pedakut, kelle juures olen korduvalt käinud, seda siis seoses mootori rihmavahetusega ja siduriketta vahetusega jne. Teeb kiiresti ja korralikult, tunni hind oli viimati 200eek, seega v6 mootori rihma vahetusele kulus tööraha 1000eek, mitte 4000 nagu esindus pakkus! Tartus ei julge kindla südamega soovitada ühtegi kohta, ei carstopi ei Aasta autot ega ka muid. Iseenesest probleemivabalt ja kiirelt kulges asi ka DIA diagnostikas.
,,
09:53 07.05.2010
kulla aaneli, ma saan aru, et minu kirjutised tekitavad sinus mingit kihelust ja erutust allpool vööpiirkonda ning sa püüad oma vastustega igati mu tähelepanu võita, aga pean sind kurvastama- mulle meeldivad vastassoo esindajad...
pealegi loe mu kirjutis hoolega läbi- kuskil polnud mainitud "minu auto" õi "enda auto"- tekstis oli selge sõnaga kirjas "sinu auto". minul autodega probleeme pole- nad on igati taskukohased, närvipinget ei tekita ja remontida suudan neid ise :)
118
09:55 07.05.2010
Lõunakeskuse LK auto olen siiani väga rahul olnud.
Nippel001
10:11 07.05.2010
Melasi Autohooldus Tähe tänavas. www.carsmart.eu
naljakas
11:02 07.05.2010
mõned on igas teemas nii kodus,aga autot lasevad remontida.
audi a4 v6
12:03 07.05.2010
kõik ei ole õlinäpud! Kõigil ei ole aega sellise jamaga tegeleda! Kui ikka oma tööga rohkem teenid, siis võiks igaüks ikka oma liistude juurde jääda, vähemalt professionaalsel tasemel. Aga huvi mõttes , miks mitte!
sd
12:27 07.05.2010
Väga kliendisõbralik ja usalduväärne autoremonditöökoda on Ringtee tänaval Olerexi tankla kõrval, seal on nii kauplus "Autokaubad" kui ka remont. Hinnad on ka soodsad. Ja ei, ma ei tööta seal, kuigi isegi tahaks.
Kris.
19:42 07.05.2010
No see sam autoremontremont on üks suur naljanumber. Asuvad meil majas all- enamus aega paarutavad oma paari kotletiga ringi ja peletavad rahvast eemale. Paras lasteaed. On keegi julgenud sinna üldse minna?
Ax
21:09 07.05.2010
Kui oled ise remondimees, siis soovitan teha ise. Nii saad jääda tööga rahule ja ei pea kiruma neid mõttetuid remondimehi, kes jagavad asjast veel vähem kui sa ise.
Paides avati selle kuu algul auto iseeteenindus, kus saab ise autosid remontida.

Telliskivi autoteenindus

Aadress: Paide linn, Telliskivi 15a

Rehvitööd

Autoiseteenindus (REMONDI ISE)

Avatud: E-R 9-18, L 9-16, lõuna 12:30-13:30

Kui vaja, siis saab tööd teha ka lõuna ajal ja õhtuti pärast tööpäeva lõppu.

naljakas
22:09 07.05.2010
a4.tahtsin siis öelda seda ,et sul on igas teemas käsi püsti[loe ridade vahelt]
Andre111111111
15:26 15.08.2011
Ropka Autoteenindus on Tartus ainuke koht, kus tehakse kiire väga kvaliteetne ja hea hinnaga töö. Olen aastaid kasutanud nende teenuseid ja ei ole kunagi olnud pettumust.
huviline Tartust
16:37 16.08.2011
Tartus on 2 G Baltic Company ' s hea volkswagenite ja audide spetsialist, aga muidu teevad kõikidele automarkidele remonti. Mootori remont, Siilla remont, sillareguleerimine sillastendis, diagnostika, kliimatätimine spetsiaalse aparaadiga, rehvitööd.
nederbaje
19:41 05.05.2014
..äxi racing..selline firma aardla vianori taga..HOIATUS !!! ei soovita kellelegi..jubedat tööd teevad ja otsivad põhjust raha juurde küsida
markokolga
19:57 24.05.2014
Olen ise üllitanud väikse dokumendi, kus on elementaarsed andmed auto ja teostatavate tööde ja aegade kohta. Pisike nupp ka selle kohta millises konditsioonis sõiduk remonti jättes oli ja millises seisus peaks tagastatama.
Tegelikult peaks iga endast lugupidav remondifirma sellise lepingu, mis iganes selle nimi siis ka ei oleks, kliendiga sõlmima.
PS teemasse ka natuke: Ropka autoremondis olen käinud Chevy Tahoega ja rahule jäänud.
Maik.
07:47 29.10.2014
Kindlasti soovitan firmat Premium Performance OÜ.Väga asjalikud töömehed ja pidev suhtlus kliendiga on lisaboonus.Väga usaldusväärne koht,mida olen kasutanud ja ei näe põhjust kuhugi mujale minna.Lisaks pakuvad nad hea hinnaga varuosasid.Ja kui mehed seal juba võidusõidu autosid ehitavad,siis pole remondiosas kvaliteedis kahtlustki.Soovitan soojalt.Liate nad veebiaadresilt www.premiumparts.ee
Fritsu46
10:03 29.10.2014
Kas on ka mingeid kindlaid fakte esitada ? Minu arust normaalne kui viid auto remonti siis õeldakse sulle ka muud vead mis ilmnevad kontrolli käigus.
Fritsu46
10:06 29.10.2014
nederbaje (registreerimata)
Re: aus ja korralik autoremont Tartus?
..äxi racing..selline firma aardla vianori taga..HOIATUS !!! ei soovita kellelegi..jubedat tööd teevad ja otsivad põhjust raha juurde küsida
lambaandur
22:40 29.10.2014
Kõige parem autoremondikoht on see mis pakub esimeseks veaks vigase või rikkis aju, jättes täpsustamata, kas autoaju või kliendi aju.
Ata1
00:09 30.10.2014
Kodulehel olevate piltide järgi valisin Estpresto. Tõesti, kui kujutate ette naisi, kes naudivad koogi küpsetamist ja pildistamist - sheerimist, siis autoremondi puhul nägin sellist vaimustust esmakordselt. Õnneks pole seni pidanud pettuma. No vaadake neid pilte!

http://www.estpresto.ee/index.php?action=page&id=286
AS
08:27 30.10.2014
Estpresto oli ok kui alustasid ja mõnda aega peale, nüüdseks on nad maha käinud, aega pole, töötajaid pole, pidev hämamine. Lihtsamate veermiku osade vahetus võib kesta päevi ja siis ka tehakse üle p...e. Ei soovitaks kellegile. Peremees on seal muidu mõistliku ja viisaka jutuga, inimesena väga ok kuid see hämamine teeb ka tema margi täis.
stammer
08:56 30.10.2014
No seal kodulehel on ju vabandus selle "läbu" kohta:

AUTODE HOOLDEKODU NIMEL URMAS ERIT VABANDAB PISUKESE SEGADUSE TÕTTU MEIE KODULEHEL.

EESMÄRK TEHA MEIE KODULEHT VEELGI PAREMAKS, JOHTUVALT MEIE JA KLIENTIDE TÄHELEPANEKUTEST.

AS
09:38 30.10.2014
Probleem pole nende kodulehes vaid suhtumises ja töö kvaliteedis, mis on alla käinud.
Timmo81
09:07 09.12.2014
Külastasin nimetatud kohta.Nad on kolinud üle Tehnika tänavale ja ruumid on muljetavaldavad nagu ka autod seal sees mida ehitatakse.Jäin teenusega väga rahule!Uuel aastal pidi neile saabuma ka uus 3D sillareguleerimise pink
jupats09
18:11 22.12.2014
Keegi MT autohoolduse kohta ka miskit öelda oskab? Tasub sinna autot viia?
Oliaudi
19:27 22.12.2014
Kui misiganes audivolkar, mis tehasegarantii alla enam ei käi, siis julgen küll soovitada. Käisingi oma audiga viimastel aastatel vajadusel seal. Selles osas küll oli huvitav koht, et telefoniga sinna helistades kordagi ei tutvustanud sealtpoolt keegi end, ei firma ega isikuna aga muus osas OK.
to lohhid
01:56 23.12.2014
Pole vahet kas auto hind on 200 või 2000 eurot, siduri vahetus on ikkagi sama hinnagaga. mingid audi a4 v6 mehed seda ei adu.
SJ
12:25 14.01.2015
Paar korda olen käinud Tareli autoremondis Pikal tänaval, siiani tundub kõik normaalne olevat. Hea lihtne kesklinna minna sealt. Nii et julgen soovitada küll. Said hakkama nii mu vana Opel-i käigukastiga, kui ka veel vanema Mitsubishi piduritega.

www.tarel.ee
TS
00:27 17.02.2015
Tere! Julgen soovitada Viljandi maanteel Autoluksi remonditöökoda. Väga viisakad ja jäin töödega väga rahule.
Markos1985
19:01 19.02.2015
Mtautohooldusesse võid julgelt minna.
RauniL
10:43 07.02.2017
Ma jäin tööga väga rahule Fixus autoteeninduses. Ma ei oska muidugi öelda, kas ta kõige odavam on, aga ülikallis ka ei tundunud.
Afdasgfd4
20:58 07.02.2017
Eespool mainitud Tarelisse ei tasu minna. Lasin neil paar asja teha ja töö tehti lohakalt ning tekitati probleeme juurde mida pidin ise pärast likvideerima. Peale selle on tegemist suhteliselt kalli kohaga.
J
10:36 17.11.2017
MT-autohooldus julgen soovitada,peavad aegadest ja kokkuleppitud summadest kinni.Leiavad alati probleemile lahenduse.Teevad täpselt mida on tellitud.Mina olen väga rahul igatahes. 5+
Oi111
19:48 26.11.2017
Teema küll vana, aga eespool mainis keegi Autoluksi töökoda. Hinnad on seal küll ilmselgelt Tartu linnas kõrgemad. Õli ja filtrite vahetuse töö eest küsiti 50 eurot, mis oli ilmselgelt üle mõistuse hind. Teistes remonditöökodades on selle töö eest küsitud 15-20 eurot ja aega kulunud umbes 1 tund.
Mina sinna oma autot kunagi enam ei vii , ei jätnud nad mulle usaldusväärset mainet.
märt p.
11:25 07.02.2018
is motor service
Korralik uuel kohal autoremont ,Jalaka 77-2 ,soovitan.
Rahule jäänud
15:04 07.02.2018
Forss Aardlas. Kui avastavad remondi käigus , et mingi asi vajab veel vahetust, siis helistavad, küsivad üle kas vahetavad ja ütlevad ka hinna. Olen rahule jäänud. Nurgataguste tegelastega pole mõtet aega ja närve kulutada, küsitakse pea sama tunnihinda mis forsis, aga selles, et töö korralikult tehtud oleks ei saa kindel olla.

Aardla tänava teenindus
13:31 12.06.2018
Ei soovita kellelegi. Kindlasti minge mujale, kasvõi Tallinna. Või olge siis ninapidi juures, kui miskit vahetatakse uue vastu, või kliimaseadet täidetakse. Võib juhtuda ka nii, et see ei töötagi ja viimanegi gaas imetakse teatud põhjusel välja, (põhjust teate ise juba, küsides ausat vastust ei saa). Ja sealt saab edasi arendada mõtlemist, kuni "uute" varuosade tellimiseni ja paigaldamiseni välja. Tuleb seda kaupa Poolast mujalegi, tunduvalt odavamalt, seda julgen väita küll.
Ise otsustate, mis teete!
Rahulolematu klient.
car8417
03:50 24.07.2018
hoiatus ei soovita autoremonti elvas kase tänav 30 ,seal varastatakse sinu auto küljest varuosi,mul endal kogemus olemas ei soovida!!!
Sa mõtled
17:10 28.07.2018
Aardla autoremonti? See on mõttetu koht ja kallis ka pealekauba. Otsitakse kellele kallist remonti kaela määrida.
Tartus tartus
21:29 28.07.2018
Ei soovita minna Võru tn Stereoalarmi. Tüübid ei kuulagi mis veaga tullakse, pärast on süüdimatud. Meie ikka "remontisime õiget asja, sa ei rääkinud milles asi jne. Ei soovita! On normaalseid tegijaid linnas, aga mitte need Stereoalarmis.
ellekas5
09:27 29.07.2018
Tere.Aga mis Aasta Auto audiesindusest arvate?
vin-sky
10:45 22.02.2019
Mul on halb kogemus Tartus eelkõige margiesindustega. Vähe sellest, et seal on niigi kallim, siis on mitu korda püütud pähe määrida millegi vahetamist, kuigi nii enne kui pärast on need detailid teistes töökodades töökõlbulikeks osutunud. Tea kas neil on nii vähe kliente, et püütakse neid väheseid siis ära kottida? Ja isegi väiksed värviparandused on olnud ebapädevad.
63amg
18:19 22.02.2019
juppide vahetuse pähe määrimine on laialt levinud pea igas remondifirmas!
Jantzik9
22:14 26.02.2019
Soovitage veel.

Ise mõtlen hetkel, kas esindusse või mujale, aga ei oska välja mõelda.
Ühes kohas tunnihind ca 35€, teises 56-60€. Kas kui viin ülevaatuseks n-ö, et on see ja see viga/jama , siis kehtib ka see tunnihind?

Ei tahaks , et tühja raha ära võetakse. Olen ka naisterahvas, esimese auto omanik, tehakse ehk tünga?

Soovitame AUSAID kohti!

Oskab keegi siin olijaist ehk arvata, mis autol viga ,kui väga õõtsub?
Viimati sai rehve pumbatud ja peale seda hakkas?
Taga on vähem rehvirõhk, ees rohkem, nii nagu ette antud.

Samas olen viimasel ajal sõitnud läbi ka mitmetest aukudest! Viimane kord oli selline tunne, et justkui rehv lendas alt :D.

Olen ka varem ka seda õõtsuvat tunnet tundnud. Just siis kui autosse istudes v ukse kinni panen, aga ka pööretel hiljuti selline tunne tunne, et auto läheb uppi. VB ongi see auto eripära? Oli ta selline juba ostes. Samas vahepeal jälle ok??

Käigukast vahepeal toimib hästi, vahepeal ei lähe hästi 1 ja 2 käik sisse. Peab tugevasti lükkama. V uuesti proovima.

Lisaks ei ole mu auto rihmaga vaid ketiga. Aga seal kapoti all generaatori rihm?( See mis jookseb seal) teeb väga põrisevat häält , on väga lärmakas.

Mis see kõik võiks maksma minna?
Esiti ülevaatus, et mis viga võiks olla?
Ja kuhu minna?

Ma väga tänan abi eest.
selgeltnägija valerka
22:18 26.02.2019
Mis see kõik võiks maksma minna? - no kui tegu ürgvana golfiga, siis vast suht midagi, aga kui paar aastat vana S 63 siia vast üpris palju
...
07:07 27.02.2019
kui õõtsub, on amordid läbi. nii võiks sellest õõtsumise jutust järeldada. käikude lülitus sõltub ka siduri seisukorrast. aga kui tahad autoga sõita, tuleb ka raha kulutada. esindus on küll kallis, aga vähemalt tunnevad antud autot. võta esindusest remondikalkulatsioon ja kui see liiga kirves tundub, lase kuskil mujal see üle vaadata ja selgeks teha, kas kõik tööd on õigustatud. lisaks võid nende käest pakkumise võtta ja ilmselt tuleb see odavam.
kasvõi see
https://www.automaailm.ee/et/Company
vanaunn
10:54 27.02.2019
Mul on töökodades "ära vahetatud" esituled ja käikangi nahk. Juhtunud Tallinnas viimase 3 aasta jooksul. Nagu 90ndad oleks tagasi...
vanames
11:08 27.02.2019
Oleks pidanud selle "töö" eest maksma ka 90 stiilis , irw!
autoomanik211
17:47 01.03.2019
Mis võiks olla hinnavahe kui tahta vahetada generaatori rihma esinduses või mitte esinduses?

Esinduses juba töötund 57€.
Samas ehk on kindlam ?
63amg
21:02 01.03.2019
suur vahe on ,kas vahetad ventika rihma v-8 mootoriga mersul,või fabial!
Martin R
09:39 12.03.2025
Mina olen viimased ~8 aastat käinud Autoluks OÜ autoremondis:
https://autoluks.ee/

Osaliselt kindlasti harjumus ühes kohas käia. Teisalt aga pole ka olnud mingit põhjust uut kohta otsida - autoparandus on alati operatiivselt ette võetud ja tekkinud mured kiirelt lahendatud. Hinnad mõistlikud ja teenindus alati sõbralik ja mõnus. Julgen omast kogemusest ka teistele soovitada.
Maieke34
09:08 15.05.2025
https://autoluks.ee/
Kahjuks minul häid kogemusi pole. Vahetati välja osasid, mida ma ei soovinud, viga üles ei leitud.
Hind ei olnud antud töö eest sugugi madal. Rohkem ma seda firmat ei ole külastanud ega külasta ka. Hinnad on ikka pigem kõrgemad kui madalamad. Kui oma varuosaga lähed, pakuvad kohe kõrgemat hinda.