Dacia

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

abi uue sõiduki valimisel

andreaz
21:42 01.06.2010
kas osta selline diiselmootoriga dacia http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=723531

või valida vana mugav kvaliteet "saksa tank" http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=723531

mis arvate?

või soovitate miskit muud 50000eek eest?
pujään
22:56 01.06.2010
Seda vana mesaronti ma sulle küll ei soovita, vaata natuke salongi, kui närused on istmed lisaks vana diisel. Ülalpidamiskulud on nende kahe margi vahel ikka üüratult suured! Sa ei tea selle mesa ajalugu lisaks vigu mis seal küljes olla võivad, võib olla tuleb sul kohe kena summa välja käia üsna pea! Kahtlane kaup!
pujään
23:10 01.06.2010
Vana saksa rondiga arvesta teine 50K otsa igaks juhuks!
ahsel
23:13 01.06.2010
noo leidsid ikka milliseid autosid võrrelda,tee endale kõigepealt selgeks mida osta tahad ,kas odavat ja ilma mugavuseta poekäru või Eelmise aastatuhande maanteehiiglast.
----------------
23:14 01.06.2010
LÕpeta oma teemad ära,stiilis kas siga või kägu. Nii võib lõpmatuseni suvalist teemat lahmida. Kumb osta Moskvitch 412 või Toyota Supra? Kumb on parem?
supra3000
23:23 01.06.2010
nii mosse kui supra on tegijad omas klassis. mosse mosseliigas , supra kiirendus võistlusel....
pujään
23:39 01.06.2010
Mitte maantee hiiglane, vaid nüüdseks maanteeromu! Ärge mõnitage vanu vene autosid, nad olid vastupidavamad kui need tänapäevased plastikplönnid, mille iga kuradima vea pärast pead istuma diagnostika järjekorras, sest kõike juhib see kuradima elektroonika!
landy
17:37 02.06.2010
Minu 2008 a. Dacial (mis sama mootoriga) vaid mõned tuhanded vähem "kallal" ja seni on olnud ilma suuremate muredeta. Seega võin soovitada, kui masin muus osas korras. Selle raha eest saad üliükonoomse riistapuu punktist A kuni punkti B liikumiseks. Kaks nädalat tagasi sain maantee ja linna ökonoomsussõidu uueks rekordiks 4,2L/100km.
Mugavusi pole, kuid prktilisust kuhjaga, lisaks kehtiv kere roostegarantii.
pujään
19:37 02.06.2010
Mis need saksa lääpas lukssaanid mugavamad on? Mugavusest on neil vaid legendid veel järel! Mugavus on muidugi ka see kui saad pidevalt pappi välja köhida!
palun vasta
19:40 02.06.2010
pujään miks sa erutunud oled ja siin istud pidevalt?kas sul puudub naine(mees)?või tahad maailma parandada?loodan et sul jõud käib nii mitmest küsiusest korraga üle.
pujään
19:50 02.06.2010
Ei istu pidevalt, käisin vahepeal ka tööd tegemas, kui sa midagi kellaaegadest äkki jagad! Naine ja lapsed on igalühel! Ma ise Daciaga sõita saand, see erutaski!
audi a4 v6
20:49 02.06.2010
dacia ju ka miskit auhindu saanud selle kohapealt, et väikseimate ülalpidamiskuludega sõiduk! Selles mõttes teenib oma eesmärki, aga mingi sõidumugavusega ülistama hakata ei ole mõtet, onju pujään, ei tasu liiale minna!
pujään
20:58 02.06.2010
Kas sinu vana audi on ****x mugav vä, või need X platsidel müüdavad minevikuta endised saksa luksdiivanid? Keegi pole mugavusest rääkinudki. Mina näiteks teen väga lühikesi otsi enamasti ja mind ei koti see mugavus karvavõrd ka, mind huvitab hoopis see et auto oleks lihtne ja ma ei peaks teeninduse uksi kulutama. Mugavus lesib mul toanurgas, suur nurgatiivan, ja seinal lameekraanikas jne. Milleks mulle mugavus autos? Eesti on nii väike, et ühest otsast teise sõitmine on nohu! Ma veedan autos vähe aega, ma ei ela autos. Auto on transpordivahend mitte riistapikendus.
Dacia on mugav auto, minu jaoks vähemalt, nende vanade saksa pannide kõrval, mis olid kunagi mugavad!
pujään
20:58 02.06.2010
Kas sinu vana audi on ****x mugav vä, või need X platsidel müüdavad minevikuta endised saksa luksdiivanid? Keegi pole mugavusest rääkinudki. Mina näiteks teen väga lühikesi otsi enamasti ja mind ei koti see mugavus karvavõrd ka, mind huvitab hoopis see et auto oleks lihtne ja ma ei peaks teeninduse uksi kulutama. Mugavus lesib mul toanurgas, suur nurgatiivan, ja seinal lameekraanikas jne. Milleks mulle mugavus autos? Eesti on nii väike, et ühest otsast teise sõitmine on nohu! Ma veedan autos vähe aega, ma ei ela autos. Auto on transpordivahend mitte riistapikendus.
Dacia on mugav auto, minu jaoks vähemalt, nende vanade saksa pannide kõrval, mis olid kunagi mugavad!
pujään
21:11 02.06.2010
Saan hakkama ilma piduriklotsi kulumisandurita, sest ma suudan ise ka neid aegaajalt kontrollida. Saan hakkama ilma roolivõimuta, sest eesti mees piisavalt tugev. Saan hakkama ilma ABSta, sest kogemustega juht seda lelu ei vaja! Saan hakkama ka ilma igasuguste ülearuste ajudeta, sest vanematel autodel oli neid vähe ja see tegi need töökindlamaks. Üleüldse igasugune mõttetute nuppude virr-varr nagu neis luxdiivanite konsoolides on, tekitab ainult asjatut peavalu ja elu on näidanud et nagunii pole aega nende jaoks, sest autot juhtides ei saa igasugu kõrvalisega tegeleda ja ega neid tegelikult pole ka vajagi. Autol peab olema elementaarne ja asjalik juhtimiskoht ja armatuur, ilma igasuguste mõttetute vilede ja tuledeta.
Auto peab olema lihtne, töökindel ja mitte aga meenutama mustlase kosmoselaeva!
Mihkel_
07:40 03.06.2010
Üldiselt ei nõustu kodanik pujääni ütlustega, et vanad nõukogude masinad olid palju rohkem vastupidavamad kui 90'ndate sakslased.

Ses suhtes, et lagunesid nad nagu kõik teised. Vahe oli ainult selles, et võrreldes ühta vana VAZ'i nt selle sama S klassi mersuga, on venelast oluliselt lihtsam ja odavam remontida. Enamik töid sai/saab omas garaažis ära tehtud ja pole vajadust kuskil diagnostika järjekorras seista.

Ning mis puutub sõidumõnusse, siis seda ei suutnud pakkuda ükski venelane. V.a teatud erandid nagu nt Tšaika ja Volga.

Vene autode välimus iseenesest on alla igasugust arvestust. Kui on üksasi mida venelane ei oska, siis on selleks auto disainimine.(Ilusamad versioonid niikuinii kõik lääne replikad, nt uus Volga Siber=Chrysler Sebring)

Veel tahaks ära märkida pujäänile, see, et Teie jaoks on auto tarbeese, ei tähenda, et see teiste jaoks seda on.
Minu jaoks on auto nii tarbeese kui rahulolu andev instrument.

No tõesti on fun sõita autoga, mis kiirendab ~5 sekundiga sajani. Tunda kuidas mootor karjub ja sind istmesse tõmbab-fantastiline. Mingi lameekraan telekaseinal on hoopis teist sorti meelelahutus.

Aga mida ma tahan ka välja tuua veelkord, et igal ühel on oma maitse ja maitse üle ei vaielda(ja ei kakelda ka!).

Nii, et enne kui sa jälle siin oma arvamust täiega peale tuled peksma, arvesta sellega, et kõik ei mõtle samamoodi nagu sina!
Mihkel_
07:42 03.06.2010
BTW

See andreaz tundub olevat mingi vend, kes ei suuda oma vanast romust s-klassist lahti saada ja teeb siia mingeid lolle teemasid.

Mis puutub konkreetselt sellesse autosse, siis seda ma ei vaevuks uurimagi lähemalt, eriti kui seest tehtud pildil ilutseb alkoholi pudeli karp...

Pealegi, tavaliselt on sellised masinad jubedaks saanideks ära juba sõidetud ning selle ülalpidamine on juba absurd. Võib mugav istuda olla selles, aga kui ainult istuda saadki, siis see pole enam fun ju...
audi a4 v6
12:52 03.06.2010
mis siin teada on, kui sa koguaeg mingit uut nime kasutad! Kas sa arvad, et peame sind uueks inimeseks, kui tuled siia iga kord paarikuulise pausiga eri nimede alt? Me ei ole nii lollid, kõik stiil on sama, isegi samad sõnad, samamoodi ei suuda ühe postitusega piirduda, vaid minutiliste vahedega on uued postitused, tänu sellistele väikestele vahedele pole sa ka ilmselt jõudnud ise enda teksti enne postitamist lugeda, seetõttu on see täielik jura!! Kõik sümptomid viitavad sellele, et oled haista gang alias solksolk alias al101. Sa võid küll vastupidist väita, aga mul suva, vähemasti kuulud sa samade imbetsillide sugukonda!
slk 500
15:38 03.06.2010
Mõnele ei ole oluline turvalisus ja mugavus,ainult praktilisus! No osta siis eesel,annad heinu ette ja peeretab ka veel,kulu 0-eek.Ainult oma töö ja vaev!
to: a4 v6
16:08 03.06.2010
Tead mind ei huvita üldse sinu arvamus! Tunnen muidugi kaasa, et pidi mulje avaldamiseks sellise teksti kirjutama!