Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

auto müük järelmaksuga

lanzer
19:11 13.06.2010
andke nõu,kas tasub.inimene maksab kohe kolmandiku sisse ja tahab autot oma nimele.mõnesmõttes parem ka,sest kiiruskaamerad hakkavad muidu mulle trahve koju saatma.ja ülejäänd lubab maksta kahes osas,järgmine kuu veel kolmandik ja ülejärgmine ka.või on kuidagi võimalik nii,et auto jääb seniks minu nimele,kui rahad makstud,aga vastutab tema.kas on olemas mingi ametlik paber sellekohta.ja kas saab ka järelmaksusuhtes mingi ametliku paberi kostada.oodatud asjalikud nõuanded.
nutikas nutria
20:44 13.06.2010
No saab sedasi ikka müüa, miks ei saa. Aga loe kasvõi siinsamas teemasid, kus sedasi auto välja petetakse. Peale ostu-müügi lepingu allkirjastamiset või ARK-s kande tegemist ei takista miski uut omanikku su auto maha müüa. Eks siis jaga ja jagele, kohtusüsteem on aeglane ja tihti pole petiselt hiljem enam midagi võtta. Mina ei müüks, kui järelmaksu vaja, siis aitab pank. Pangast ei saa, laenaku sõpradelt. Või jätku ostmata.
.............
21:24 13.06.2010
Nii ongi,ise mõtlen samamoodi....ja kui pank ega sõbrad ei laena,siis pole äkki kõige "kindlustatum" inimene? Ise ei annaks,kui autol just mõnda puudust pole,et vaja maha müüa.
reikin
21:56 13.06.2010
mul on alati asi lihtne olnud. papp kohe kätte ja asi korras. mingi järelmaksu ja teab mis muud tegelased võivad sujuvalt vi..u kerida. lihtne ju.
Jajah
22:12 13.06.2010
divex
22:26 13.06.2010
Lyhidalt- ei tasu, kuigi ise olen paar romu nii myynud ja yhega oli ikka jagelemist. Või las annab auto väärtuses sulle midagi pandiks.
1234abcd
22:27 13.06.2010
Jätke auto oma nimele kuni kogu summa makstud.Ark-s vormistage ostja vastutavaks kasutajaks ja pole mingeid probleeme trahvide ega muuga.Ainult kui auto puruks sõidetakse siis küsimus-kas see mis alles jäi katab ära selle osa mis antud hetkeks maksmata..... .
audi a4 v6
22:44 13.06.2010
Olen ka seda meelt, et võtku laenu pangast või sõpradelt ja kui sealt ei anta, siis järelikult on ka põhjust. See on reegel, mitte seadus, st. leidub ka erandeid!
v6sa
13:14 16.06.2010
Kirjalik leping mõlema poole allkirjadega on siduv dokument. sinna saab kirja panna, et ostja ei tohi autot müüa enne viimase osa maksmist. Eriti paranoilised teevad selle notari juures...

Petta võidakse ikka, kuid paberi alusel on võimalus midagi tagasi saada hiljem. Kui paberit pole, on väga head advokaati vaja.