Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Süüdimatu valesti parkija

raivo65
12:44 21.06.2010
Autojuht, keskealine naisterahvas, parkis süüdimatult Tartu lõunakeskuse parklasse inva kohtadele, kuigi selleks lubavaid tähiseid autol ei olnud..
54353
02:05 23.06.2010
sul poliseiga mingi suhe või oled kibestunud?
ah nah
07:06 23.06.2010
kui mul oleks selline vana roostes auto pargiks juba häbi pärast nurga taha.
krdi tondi kari rsk!
08:29 23.06.2010
kuid see et tal nüüd neid krdi vastavaid tähiseid ei olnud ,kes teab vb oli ta üldse aju invaliid või midagi sellist, ja nagu keegi meist poleks kunagi parkinud invaliidi kohale ja nüüd tulete sõimama vaadake kõigepealt peeglisse endale otsa ja küsige endalt ega ma juhuslikult ploe kunagi parkinud inva kohale???
eepol
08:43 23.06.2010
krdi tondi kari rsk! - on vist selle auto omanik.
Tragunn
22:50 23.06.2010
... Seda et.. " krdi tondi kari rsk! (registreerimata)" Ilmselt järjekordne suvevaheaega nautiv märgunelev teismeline - teadmiseks Sulle, et mina pole mitte KUNAGI parkinud invakohale ja usu mind, neid inimesi on palju, kindlasti suurem enamus, kellele ei tule pähegi parkida invakohale.
Niiet... marss-marss peegli ette :D .
Karit
17:21 29.06.2010
Mina ei ole ka mitte kunagi parkinud inva kohale, pole nii hoolimatu ego, jaksan ikka paar sammu astuda ka, ei pea ukse ees parkima.
kpl
17:55 29.06.2010
politsei saaks iga kaubanduskeskuse ees ikka korralikku noosi,kui nad seal passiks.sellisele peaks ikka max suuruses trahvi tegema.sellele pole ju mingit loogilist vabandust.
VVV1
09:52 08.07.2010
Tegemist on äraütlemata ohtliku kuriteoga tegelikult ja selliselt tühjas parklas parkija tuleks tegelikult "üldsuse" meeleheaks kohapeal mahalasta. Ja hästi suurekaliibrilisest kuulipildujast soovitavalt.
jäär
10:31 08.07.2010
Ei ole kunagi inva kohale parkinud ja arvanmus on selline et kes pargivad ilma vastava tähise või õigustuseta need võiks selle tähise saad näiteks jalaluude murdmise teel kui nad niikuinii paari sammu astuda ei jõua ongi ju lihtsam tooliga ringi vurada! Tahaks selle auto omaniku põhjendust kuulda et miks inava kohale ja veel kahele :D võiks mehe/naisel ju piisavalt julgust olla paar sõna kribada....
Ramiak
10:35 08.07.2010
Sa vvv1 oled vist ise samasugune ahv , kes nii pargib? Kus sa võtad,et parkla üldse tühi on või peitub sinu nime taga nõia ints , et näed pildil rohkem kui tavainimese silm seletab? (Varju järgi võiks öelda,et pilt tehtud lõuna paiku, mis tähendab ka keskuses teatud hulka inimesi)
Ma ei saa tõesti nendest õigustajatest aru, mingi elementaarne viisakus võiks ju olla inimestel... olgu parkla täis või tühi, auto võiks joonte vahele mahutada ja mitte inva kohale.
Ei tee vist üldistades liiga aga usun , et kõik sellised ******stid on ka teedel parajad oinad.