Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Honda hooldus Tartus

akseleff
11:22 03.08.2010
Värske Honda Accord Type-R omanikuna mure kus käia Tartus hoolduses. Auto pole päris uus on 4 aastat vana. Ja on vähe keerulisem ja sportlikum. Mootor tundub päris kõrgtehnoloogia.

Seega mingi suva garaazi isehakanud autopottsepa juurde minna ei taha. Aga 4 aastat vabal Hondal peaks mõned asjad saama ju ka esinduseväliselt korda aetud?

Seega APPI äkki honda omanikud jagavad kogemusi kus Tartus käia hooldusesm. Ja kuidas on näiteks Veho Tartu teenindus kas olete rahul?

Näiteks Tallinna ja Tartu UM on nagu eraldi ettevõtted. Tallinnas lase endale deprekast kuul pähe ja aasta pärast su laip vedeleb täpselt samas kohas. Aga Tartu UM on tegelikult võrreldes teistega igati normaalne. Kuidas Honda puhul? See veel puuduks kui Veho on nagu killuke Tallinnat meie ilusas Tartus.
rrttt
15:14 06.08.2010
Accord type-S räägid äkki? Accord type-r küll sul 4a. vana auto pole. Accordi mootorid pole midagi erilist ja nende hooldusega saab eduliselt hakkama tartu catwees.

edu
turbodog
20:54 07.08.2010
catweesi küll ei soovita. loe kasvõi siit foorumist. võibolla eelnev kommenteerija defineerib lahti mida tähendab lauseühend ''saab eduliselt hakkama''.

mul said nad civicu esisilla kokkujooksuga kah ''edukalt hakkama'' selliselt et vahetasid roolilati samal ajal kui viga jäi alles ja pärast sõbraga avastasin et lihtsalt üleval amordikaane mutrid või poldid või misiganes olid lahti.

võibolla on tartus teine teema muidugi aga kahtlen sügavalt. ettevõte ju sama ja kultuur ning suhtumine peaks olema ka sama.
rrttt
08:46 09.08.2010
Inimene tahtis ainult hoolduseid teha, nagu aru sain. Kuna seda teevad esindused nagunii igapäevaselt, siis peaks see töö neil selge olema.
Ma küsiks eelmiselt vastajalt seda, et oskad sa üldse öelda esindust, mille kohta poleks kunagi negatiivset tagasisidet olnud? Jah, ma olen ka catweesiga kana kitkunud aga nende puhul on vähemalt hea see, et kui nad midagi ära lõhuvad/rikuvad, siis ka vastutavad selle eest ja parandavad/vahetavad ära.
ribilaager
09:56 09.08.2010
muidugi kui lugeda küsija küsimust siis ta selge sõnaga küsib kus hooldada tartus 4 aastat vana hondat esinduseVÄLISELT. catwees ei puudu üldse asjasse hetkel juuu?
rrttt
11:49 09.08.2010
Tunnistan viga, jäi täiesti kahe silma vahele. Samas küsib ta siiski ntx VEHO kohta nii, et pole vast hullu, kui cati soovitan (ise pole kuidagi seotud catweesiga). Hondal mootori ja käigukasti(manuaali vähemalt) õlide vahetamisega peaks iga endast lugupidav remondikoht hakkama saama. Sama ka igasugu siduri-pidurivedelike vahetusega. Eelmise gen. accordile peaks ühtteist juba saama ka b-osana, kui midagi läbi hakkab sillas minema aga üldiselt saab nende accordidega sõita ~150 000km enne, kui sillaosad hakkavad vahetust vajama.
Võru-Aardla nurgal statoili taga õuel on üks koht, kus on paljud abi saanud Hondadega.
mikkkmees
13:51 09.08.2010
tallinnas on veel ka jaapani auto mida olen kuulnud, et pigem rohkem kiidetakse kui laidetakse. aga tartus neil esindust küll pole. tartus on veel ka carstop aga seda jälle kirutakse.
arb
16:11 09.08.2010
Tartus minu teada veho ei ole, aga no vb eksin. Oma autoga hoolduses just kuskil ei käi, õlid fitrid vahetatakse kodus, aga siiski on üks hiljutine positiivne kogemus, kui läksin catweesi oma auto veidra heliga, mis tekkis peale turbo vahetust. Esimese matsuga ei tehtud suurt mdgi, küsiti suht mõistlik raha ja järgmisel korral tehti tasuta väljalaskekollektori vahetus (pikendatud garantii), likvideeriti see veider heli ja kampaania korras parendati ka tulede niiskusepidavust:D
inimene2345
17:06 09.08.2010
mine uuri Honda foorumist. Seal on piisavalt infot hoolduste kohta. Kui ei leia mida otsid, siis võid seal alati vajalikku infot küsida.
akselefff
16:37 10.08.2010
tänud senistele vastajatele. teen siis küsimust lihtsamaks:

kus tartus hooldad oma hondat.

vastuseid ootaks vaid nii 3 - 7 aasta vanuste masinate kohta. sest selge see et esindusse keegi 15 aastat vana civicuva ei lähe ja tutika CR-V-ga jällegi mujal ei käi kui esinduses.

tartus muidu veho täiesti olemas.

milline honda foorum kus? kus ma siis praegu olen.
Accordiist
09:24 11.08.2010
Hektel oled sa Auto24 Honda osas.
Eraldi on olemas Honda Klubi foorum:
http://forum.honda-club.ee/
Anndre 5
18:51 17.11.2010
Mina käisin Honda CRV-ga Tartus, Kruusakuru 5-A Töö tehti korralikult ja 3 korda odavamalt kui oleks seda tehtud Tartu Honda keskuses...