tere. asi siis selline ,et ei saa jagu mersu küttesüsteemiist sest votab ohku asi algas sellest ,et olen ära vahetanud klambrid filtrid jne.aga näha on silmaga ,et votab ohku mullid tulevad filtrisse väiksed aga välja lähevad suured tunduks nagu votab ohku filtrist !? kaua voib olla paagist tulevatest torudes ohk sees saan auto toole soidan ja kui seisma jatan tuleb pumbast mullid tagasi ülesse!ühendasin ajutiselt filtri välja et näha kas tuleb ikka kõvasti ohku aga ainult pisikesed mullid!aga need ju kogunevad pumppa ja siis kui seisma jatan vajuvad ülesse tagasi? olen jännanud juba mega aja selle saaniga siin norras pole ju kuskile spetsi poole ka pöörduda ! muidu oleks juba ammu seda teinud ! ühesõnaga votab kuskilt ohku, kust võiks viga leida või kuidas viga otsida ?vajadusel laen rohkem pilte ülesse kui vajadus!...... ette tänades!
Kui sain murest õigesti aru...
kas ei peaks mingit klappi olema, mis takistab kütuse tagasivoolu paaki?
muidu ju kui mootori seisma paned, siis voolab kütus paaki tagasi?
Isal oli sama probleem mb 300td-ga. Seal kuskil filtri juures on ca 5-10 (ei mäleta täpselt) rõngastihendit kummist, mis on lihtsalt ära surnud ja tõmbab sealt õhu vahele. Igatahes oli nende vahetamine küllalti suur töö, kui ma ei eksi siis mingi 3h umbes.