Ei hakanud silma sellist varasemat teemat, kuigi kogu suvi käib üks pidev autodega randa ronimine. Paraku kuulun ka ise nende hulka, kes paaditreileriga veepiirini peab kuidagi pääsema, sest kasutuskõlbulikke slippe pole mitte igal pool võtta. Ometigi ei tee seda kunagi ujumisrannas ega roni vette autoga, vaid tagurdan vette vaid paadikäru (auto jääb ikka kuivale). Siin üks viimaseid uudiseid sel teemal, aga neid (sh 4x4.ee foorumist pärinevaid teemasid, kus hädalisi käidud liiva seest välja sikutamas) ole olnud varemgi ja mitte vähe http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/fotod-surfarid-v
aana-joesuus-laineid-nautimas.d?id=32713061
Tüüpilised s**pead. Ronivad oma masinaga vette ja paari aasta pärast müüvad oma kosu maha, sest karbid ja muu on hakanud kiiresti auku roostetama.
Rumal lugu on see, et alati leidub mõni ullike, kes sellise masina ära ostab.
Ja miks on neid vaja sealt liiva seest välja sikutada, ei saa ma aru.
Kui tahad abiks olla, kas on siis raske: helista 110; tulevad mehed muiduleivasööjad appi ja samas oma palka välja teenima.
Ei saa ka mina nendest paadi*****est aru, kes otse randa sõidavad. Kindlasti leidub igal suuremal veekogul korralik slipp või siis väljakujunenud paadi vette laskmise koht, aga paadimees tahab ju ükskõik, kustkohast kohe vette saada. Olen käinud paadiga mitme veekogu ääres ja ei tule mõttessegi sõita suvalise koha pealt vette. Ilmselt on asi kasvatamises või siis nagu ütles keegi tark, et sealt kus algab raha, lõppeb mõistus!
Mis siin mögised ja õigustust otsid teadjamees Kärss, läind ja öelnud neile kodanikele otse. Ps.olen liikluskuulekas aga sellist hala siin on läila pidevalt lugeda!