tere,
on vist soov tulevikus omale soetada see auto.
kuna ise autodest suurt ei jaga.
siis mõtlesin küsida targemate käest ,kas on hea auto?
mis on head ja vead?
Kui on eesti päritoluga auto, ära osta, siinsed kuked on nad ära peenestanud. Saad omale probleemid kaela. Kui on saksast sisse toodud, on hoopis teine tera. Mootor on hea, vastupidav ja jõuline. Vaata selline isend, millel oleks tehtud rullikute ja hammasrihma vahetus koos veepumbaga!!! Nimelt tuleb V6-el ka see viimane vahetada. Säästad hulga raha. Enda omal ise vahetades läks jubinatele 7k. Kulu oleneb jala raskusest. Pikka otsa kruiisides vähe, linnades fooride võlu nautides palju. Numbreid ei pane, kuna leidub igasugu lolle, kes ei saa aru miks sul nii võtab ja mull mitte. Kõige nutusemaks pean ma tagumisi poritiiva servi, kuna meie fcking soolamajandus ajab need kiiresti rooste. 4-5k 1 pool kui ära lasta vahetada. Originaalvaruosad Silberis utoopiliselt kallid, jaapanpartsist või ebay kaudu maailmast saab täiesti mõistliku hinnaga juppe. Mina igatahes jään margitruuks (mul 98 a. V6 autom.) ja niipea Galanti välja ei vaheta.
Ka mina soetasin omale hiljuti Galanti, '98 automaat, ka Saksast tulnud, ja olen v2ga rahul.Palju lisasid, ilus v2limus-mida veel tahta. Niipea v2lja ei vaheta,tohutult mugav auto.
Olen omanud kahte Galanti, mõlemad on olnud 2.5 V6 automaadid. Hästi vastupidav auto,kui ise oskad hoolt kanda. Vead siis järgmised: 1) hüdrotõukurid kipuvad klõbisema (tk maksab ca 120 eeki.- (Kokku neid on siis 24, ühel poolel 12). 2) Tagumised koopa servad kipuvad ussitama. 3) müratase on suur. 4) Räägitakse ,et automaatkastid ei pidanud eriti vastupidavad olema( ei tea 2 a. jooksul pole minu omal midagi laiali lennanud).
Aga muidu , kui saad korraliku "pilli" siis see ka kestab kaua.