lõpetasin sõidu eelmise GV-2,0 bensukaga.Kui ausalt ,ega ta üks peavalu oli kõikide vintsutuste krooniks nädal enne garantii lõppu löödi mootor laiali ,rõngad olid kinni. Olen siis eesti esimese GV 2,4 omanik. Välimus on väheke teine, tagavara ratast ei ole. Esiosa on muudetud.Esi-ja tagasild on uued.Valuvelg 17,,.Täispõhjakate. Armatuur on digitaal. Bens. kulu loeb loeb nagu teised autod. Ei tule kohe kõke meelde. Aga nüüd pommuudis. Olen sõitnud 2000km. kütuse keskmine kulu on alla 9 LIITRI KM. Võrreldes eelmise GV2,0 täielik ÖKOPOMM. Küsige vastan meeleldi.
oli peavalu,aga garantii ajal,ma ei sõitnud üle 3a.
GV -l on hinna ja kvaliteedi suhe paigas
ta on natuke enamat kui linnamaastur
MDM tegi väga hea pakkumise
Auto on alles liiga noor ,alles 10 000 km. veel on vara hõisata.Talvine keskmine 10l. Jahil raskeid teid sõites 12-13. Kordan veelkord eelmisega võrreldes ökopomm.
"Talvine keskmine 10l. Jahil raskeid teid sõites 12-13. Kordan veelkord eelmisega võrreldes ökopomm. "
Ehk ütleksid,palju see eelmine siis võttis,kui 13 on ökopomm?Omal ka vaja mingit asisemat,millega lumehangedest oleks võimalik läbi saada,perioodil,mil teehooldajad oma kokkuhoiu poliitikast lähtuvalt saju lõppu ootavad.
uurikas!13l. metsas ,lumes,aeglustajaga,see on hea tulemus. GV 2,0 ei tulnud sellist numbrit isegi mitte talviseks keskmiseks. GV 2,0 võtab lumises metsas 17-18 l. GV-l on pidev nelikvedu ,see on suurem ben. kulu kuid ka suurem turvalisus. Tasuta ei saa midagi. Soovitan jätkuvalt.
Aeglusti on.Veoskeeme on vitara kodulehelt lihtsam uurida. Mõni sõna ESP st.Aeglustajaga on võimalik välja lülitada täielikult. Tava sõidu puhul lülitub 30 km.h. automaatselt sisse. ESP kaitset ei luba välja võtta, läheb hulluks. Kui eelmise autoga millel ei olnud ESP d jäid lumme kinni, kaapis üks ratas ees ja teine taga ja oligi kogu moos. ESP ga tekib selline vaese mehe difriluku efekt ja ikka roomab.