Tegemist on 2004a 1,9TDI Passatiga, kõrvalistuja turvapadja pistik see ei ole sest sellega kõik ok, ehk seal pistik ilusti küljes, el akna oma ei ole sest need töötavad, esimesd taga polegi el aknaid, kõlarid ka töötavad nende pistik ka pole
kuskohas see pistik üldse asub? Paljudel autodel millel näiteks ei ole taga elektriaknaid on sinna siiski juhtmed veetud. Ühel ww boral ei olnud taga kõlareid, aga juhtmed olid ilusti olemas ja toimisid.
Teeks küll pistiku lahti:) aga selles asi ongi, et klemmidega pistiku pool on aga vastust pole, ehk siis üks pool, ukse valgustus toimib samuti ka ukse all lamp põleb,elektri akende kohta ei oska öelda kuid kui taha kõlarid paigaldasin siis seal nagu juhtmeid näha küll polnud ja see pistik asub ainult kõrvalistuja pool juhi pool sellist pistikut ei ole seal ainult kaitsmete karp,kas kellegil siis passatit ei ole, las vaatab mis temal seal seal luugi taga on?
vat kus avastus üks lahtine pistik .neid on veel hulgi .
kui tellida auto väheste lisadega siis elektriskeem on sama kui täispauk lisadega auto .lihtsalt osad asjad jäetakse küljest ära.
ma oman 2002 aasta passatit. 1,8turbo. eks ma homme vaatan mis pistik see selline on sääl ja kas sinna ka miskit külge tuleb. a kuda see kass säält lahti tuleb. ma ise pole seda varem lahti võtnud.
See tuleb lihtsalt lahti seal väike ava paned midagi vahele ja tõmbad lahti, kui viitsid siis vaata jah mis sul seal küljes on. Pärast lükkad lihtsalt klambritesse tagasi
vbla peegli soojendus või peeglis oleva suunatule jaoks vms. eri probleem nüüd küll kui miski juhtme kuskil leiab- autos selliseid pistikuid ikka vedeleb
nii. vaatasin omal ka siis selle pistu värgi üle. mul läeb sinna teine pistik külge. see peaks siis arvatavasti olema kõrvalistuja ventilatsiooni ava nupu valgustus. tolle ventilatsiooni ava taha läeb see pistiku juhe. a sul to pistik puudub mis tollest pistikust edasi läeb. sinu omal siis to valgustus puudub. a kus kandist ise pärit oled. v sooviksid lähemat toda uurida.
Selge hakkasin seda vaikselt ise ka arvama, sest olen kuulnud, et osadel on vent valgustus olemas ja seda mul pole, siis arvata et sellega tegemist, ehk isegi on aga siis pean hakkama lähemalt vaatama, äkki kuskil see pistik isegi olemas kui ei ole siis tean mis sinna külge aretan;) Aga tänud vaatamise eest
aga palun. ma arvan kui võimalik siis vast on lammutusest saada valgustusega ventika ava. see peab olema koos juhtme ja pistikuga. vastus peab ka olema kahe juhtmega. nagu sinna pistikusse tuleb.