Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Selverisse!

poltergaist
23:16 05.11.2010
vaadatakse veel siukse näoga et mis vahid
julgehunti
23:44 05.11.2010
no mine ütle härrale, mitte ära topi anonüümselt pilte üles. See teema on oma eelmistega, mis samalaadsed ennast ammendanud. mine pildista parem loodust.
tassikusi
14:30 07.11.2010
Kas maailm muutus paremaks nüüd, et said pildi üles riputada?
Selleasemel, et päästa maailma pildistamisega... mine parem ütle sellele valesti parkijale, et ta parkis natukene valesti... või veelparem, maailma päästmiseks pissi duššiall! Läheb vähem vett!
tiiit66666666666444
17:23 10.11.2010
mina jälle ei soovita midagi öelda........ 99% on oma autod ilusti parkinud .... see 1% kes sellised on ....... las nad olla ........

alati on võimalus, et ennem teda kõrval parkinud auto oli valesti parkinud mis sundis ka tema auto joonte vahelt välja.......

alati ei ole kõik nii must ja valge

olen ise ka parkinud joone peale kuna see kes ennem minu kõrval parkis, oli valesti parkinud, tulemus oli siis see, et kõrvale ilmus autojuht kes ei mahtunud enam hästi uksest välja......

tema otsustas oma frustratsiooni siis välja elada minu auto ukse peal ja sõimates ja vehkides.....

Tulemus oli see et mina parandasin autol värviviga ja tema oma hambaid....

Kahju, et ma situatsiooni niimoodi lahendasin.....
Vanameees
09:54 29.03.2011
Siin on kaks lahendust. parkida täpselt kahe platsi keskele joone peale, siis on kindel, et ise kogemata ei löö uksega teist autot ja keegi teine ei kraabi ära.
Teine võimalus on viia auto parkla kõige kaugemasse nurka, kus teisi autosid pole ja jalutada pisut.