kaotasin autovõtme, millel oli peal ka signalisatsiooni nupud. kas kusagil tartus on võimalik uut võtit lasta teha peale ametliku autoesinduse. esinduses maksaks võti 3000.-
(ma päris hästi seda asja ei jaga aga tundub et autol immobilaiserit ei ole, on alarmsüsteem)
Focus peaks immot äratundma võtmejärgi vähemalt I põlvkond oli nii, seega võtmetoorik tuleks minu meelest siiski esindusest saada, kui varuvõtit enam alles pole, siis paraku pole ka millegi järgi uut teha ja ise ilma varuvõtmeta progeda ka ei saa. Jääbki nagu esinduse variant ja teadmine et selle raha eest asi toimib, sest nad progevad Infos ära ka. Ise saaks progeda uut võtit vana abil, milline õpetus oli ka kasutaja manuaalis. Võtmetöökoja toorikutel pole sees immo rõngast. Immorõngaga võtmed olid eelmisel põlvkonnal sinise täpiga märgistatud. Kirjeldan siin esimese põlve kogemustest, vaeavlt II põlvkond nii väga teisiti on selles osas. Kui on olemas veel võtme markeeringu lipik, siis on uue tellimine oluliselt lihtsam.849
mis vahe on tavalisel signalisatsioonil ja immol. mulle tundub, et minu autol ei ole immobilaiserit. varuvõti on olemas, aga see on lihtsalt manuaalne võti, millega saab ukse käsitsi kinni-lahti teha. (nuppe ei ole ja signalisatsiooni alla panna ei saa)
Immo on käivituse blokeering, mis on Focusel tehase standardvarustuses. Signalisatsioon on ilmselt sellel autol ka tehase oma kuna signalisatsiooni käsitlemine käib süütevõtme küljes olevate nuppude abil, seega ongi vaja originaalvõtmetoorikut. Lisaks on võtmesse paigaldatud immo magnetrõngas. Seda kõikke ei saa muidu näha kui tuleks see võti öra lammutada, kuid seda pole ju vaja teha. Kasutajal on vaja vaid õigel ajal võtme patarei ära vahetada. Ka sellel protsessil on oma teadmised ja nõksud, muidu ei tarvitse signa võtit ära tunda. Paraku tuleb ilmselt ikka InfoAutos see asi korda ajada.
ei ole vaja kohe õelutsema hakata. juttu oli ka, et tavavõti (varuvõti) on olemas.
elu on näidanud, et paraku esindused pakuvad kordades kallimaid hindu mõnedele teenustele.
küsimus oli tõstatatud selleks, et äkki keegi oskab soovitada mõnda muud kohta peale esinduse.
(hammaste teritajatel, palun õelutseda kusagil mujal)
ei ole vaja kohe õelutsema hakata. juttu oli ka, et tavavõti (varuvõti) on olemas.
elu on näidanud, et paraku esindused pakuvad kordades kallimaid hindu mõnedele teenustele.
küsimus oli tõstatatud selleks, et äkki keegi oskab soovitada mõnda muud kohta peale esinduse.
ma tõepoolest ei oska vaielda teemal immobilaiser ja lihtsalt alarmsüsteem.
Immobilaiseri kohta leidsin sellise selgituse - Immobilaiser on auto ärandamisvastane seade, mille aktiveerimisel auto ei käivitu. See eristabki seda tavapärasest alarmsüsteemist, mis enamasti annab lubamatust autosse tungimisest märku, kuid ei takista ärandamist.
Minu autoga on kaasas alarmsüsteemi juhend ja seal ei ole sõnakestki immobilaiserist. kuigi saab ka aktiveerida selle, et auto käivitub ühekordselt. st peale väljalülitamist enam ei käivitu...
seetõttu arvasingi, et autol on lihtsalt alarmsüsteem.
seepärast ei olegi juttu immost, et see on standardvarustuses autol, ilma immota lihtsalt uuemaid autoid enam ei toodeta ja seepärast sellest ka pole suurt juttu. Alati võib selliste küsimustega oma auto hooldaja või müügiesindusse pöörduda ja siis pole hambameestel võimalik vaimukusi pilduda ja endal ka asjast õige ettekujutus. Edu Sulle .
Mul on 2006 aasta VW. Ja võtme küljes ei ole ühtegi nuppu. Selleks on eraldi pult kust saan üksed nupule vajutusega kinni ja lahti teha ning kui mingil põhjusel seda maha ei saa võtta(nö avamse nupp ei tööta), ja minna autosse vütmega keerates, siis auto ei käivitu. Aga peale seda ebameeldivat kogemust, kust see immo ja signa maha ei tulnud ma enam seda kasutanud ei ole, st sain puldi kora ja võtsin maha ja enam peale pannud ei ole, isegi puldi võtsin võtmete küljest ära. Ja auto uksi sulgen manuaalselt, st võtmega keerates, ühtegi nuppu ei vajuta kui autosse sisse tahan pääseda ja käima panna
Küsimus aga selles, et nüüd tahan teha tagavaravõtit, ainult võtit, mitte pult( seda nagunii ju ei kasuta) ja firmast, kus seda uurisin öeldi et kõikidel autodel immo peal. Kas mul ka isegi kui võtmel ei ole nuppe ja uksi lukustan võtmega keerates?