Suzuki

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

suzuki baleno

ain446
19:45 02.02.2011
ma olen mõelnud endale soetada aga sooviks teada ,et kui vastu pidav ta on ja mis ta nõrgad kohad on
oss Osvald
20:54 02.02.2011
suzuki oskab ainult tsikleid teha,autosid kahjuks mitte.
2 oss
22:55 16.02.2011
Räägid omast kogemusest või pritsid niisama tatti mida juhtusid läbi mõlemaltpoolt avatud leliviskamisluugi kuulma naiste poolelt?
Omat kogemusest võin öelda,et koliseb ja logiseb,aga sõidab ja sõidab väga hästi.Omalegi suureks üllatuseks on 370000 km ees ja käiguosa poolest tundub,et kannatab veel teist "piinata".Probleem on kerga,mis 14 aastaga kipub väsimuse märke näitama,aga tükike plekki ja pahtlit ja sorts värvi peale ja aastake jälle edasi saadud.Oleks praegusel ajal veel taolise koostekvaliteedi ja hinnasuhtega autot saada,ostaks koheselt,kuid paraku jah...
oss Osvald
23:01 16.02.2011
mida räuskad?just ladusid faktid letti,et suzuki on peldik.norm autot ei lapita pahtli ja neetidega.käi vähem emaga saunas,ila pese kodus kraani all.
2oss
21:22 17.02.2011
Sa oled ikka eriline võll .Katsu oma kõrvade vahele ära mahutada ka see,et auto saab järgmisel kuul 15 aastat vanaks ja on igapäevaselt kasutuses olnud.tarkpea,ehk võtad vaevaks loetleda jaapanlasi,mis sellises vanuses olles igapäevases kasutuses ei vajaks juba kusagilt keevitust või pahtlit?Vaatamata kõigele on baleno vägagi asjalik ja vastupidav auto ja ei nõustu absoluutselt Sinu targutusega "suzuki oskab ainult tsikleid teha,autosid kahjuks mitte".Oma seda enne ja siis tule arvama.
stenre
00:10 19.03.2011
igati soovitan ise olen endale soetanud juba teise mis nüüd küll müügis... kuna vist kolin linna ja olen mõnd aega ilma autota!