kas kellegil on olnud probleeme airmaticuga ainult külma ilmaga, mure selline, lekkeid ei leia,aga kui ilm on alla -5 `C,siis vajub tagumine osa alla,soojemate ilmadega sellist probleemi ei ole. Suurtemate külmade puhul -15`C ja allapoole,siis ei kopressor ei tõsta enam ülesse ka,lükkab end mõne sekundi pärast välja.On kontrollitud kõik paagid,kolmikud ja padjad üle,isegu uus õhufiler on pandud kompressorile.
Mul on täpselt sama teema mul on E270 ,ise ka hämmingus pole veel uurima hakkanud aga kui teada saad milles mure anna teada,või siis kuidas ja kus selle korda saab
Eks see viga tuleb üles leida,aga kahjuks kardan,et peab ootama järgmist talve,võimalik vea leidmine on ainult vist külmade ilmade puhul.kui auto garaazis seisab,siis alla vajumist ei toimu,ise kardan,et niiskus on süsteemis kuskil sees ja mingi klapp külmub kinni,aga kuidas see niiskus välja saada,see on vist suurem probleem juba.
See airmatic on hull nuhtlus vanematel MB, täiesti mõtetu lisa, arvestades et remont võib ühe kolmandiku auto hinnast maksta. Lasi ka korra alla. aga endal õnnestus auto uuema vastu vahetad. Ilma garantiita ei julge enam sellist luksust endale lubada.
omal toimetab küll hästi, kogu talve olen hoidnud ülemises asendis, et põhja ära ei kraabiks. Külmaga seistes alla ei vaju ja muid kõrvalekaldeid pole täheldanud.
Kas Sa teist akut (ehk selle mahtuvust )oled kontrollinud, see asub salongiõhufiltri korpuse all.
see aku on mul eelmine kevad vahetatud,see peaks pidurivõimu aku olema v siis mitte?Mis seos sellel akul airmaticuga on?Kui airmatic töötab,on see mugav,talvel on palju aidanud läbivusega kõrgemas asendis,aga see talv oli rohkem peavalu.olen 3-a sõitnud,kuid see aasta on päris tihti probleemiks olnud,enne seda nagu ei olnud sellist probleemi.