Probleem selline: Oman sõiduautot Saab 9-3 bensiin, 2005 aasta.
Kui õues on 10 kraadi külma siis auto käivitumisega tükk tegu-aga lõpuks ikkagi käivitub!!
Kui juba,külmakraade rohkem,siis vahest lausa vaja käima tõmmata.Ometi auto hooldatud,õlid-filtrid vahetatud jne. Milles võib see probleem olla?? Või kuhu selle probleemiga pöörduda,kuna olen esindusest abi otsinud aga ikka olen samas seisus tagasi,et külmaga probleemne auto!!!??
Kui sa kahtled,mis siis kirjutad? Loogiline,et olen käinud esinduses...nii,et edu kahtlustes!!!
Ei küsiks ja ei uuriks niisama lõbu pärast!
Äkki on kellelgi sarnane juhtum olnud ja oskab soovitada!!!
natuke hiljaks ei ole selle probleemi lahendamisega jäänud vä? kuidas peaks remondikoht sinu probleemi lahendama kui praegu väljas 0 kraadi ja autoga kõik ok?
a mis esindus siis tegi või leidis?
Ole kena ja loe teinekord hoolega,mis kirjutatud ja millal kirjutatud?? Siis ei olnud 0-is temperatuur...ja vä-dele,mä-dele ei vasta,kus ja millises esinduses käisin-kuna ka seal on inimesed ja ei pane süüks,et kohe viga ei leita!!!
Nüüd sain soovituse Särevere Kutsehariduse Keskuse diagnostikasse minna-vot nii!!
Ja ole kena, kui siin keegi soovib nõu või abi,siis ära kirjuta kui ei tea, kuidas aidata...teravmeelitseda oskab nii mõnigi veel peale Sinu!!!
kui külma perioodil viga kätte ei saadud, siis mis on tõenäosus, et nüüd kui väljas 0 kraadi ümber, see käivitumise probleem lahenduse leiab? Seda enam, et praegu käivitumisega muret ei ole. Või on ka praeguste ilmadega sama jama?
Samas see et sa erinevate remondikohtade vahet sõelud ei kiirenda vea leidmist. Kasulikum oleks ikka ühe koha juurde jääda ning lasta neil siis seni uurida kuni veale jälile jõuavad. Muidu tehakse ühes kohas üks asi ära, teises kohas teine, kolmandas aga hakatakse võibolla samast kohast viga otsima kust esimene kohtki. Lihtsalt harva esile kerkivate vigade leidmine ei ole näpu nipsutamine. Eriti kui veel veakoode auto salvestanud ei ole.