Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kattel Diisel OÜ Tartus

metsamees8
22:18 21.03.2011
Kui kellelgi on vaja diiselmootori remonti,siis hinnatuim on Kattel
Diisel mitmete autoparandajate hinnangul ja ka minu.Sain asjalikku
ja kiiret abi. Vastutulelikkus klientidele,telefon võeti isegi kell 20.30
vastu ja kutsuti kohe kohale.Tööd tehti südamega.
Samas lähedal oleva konkureerivas firmas kuulutati Opel
Frontera ebaõnnestunud mudeliks (Kalmer Karu,Diisel ABC)
Mina käin Opel Fronteraga metsatööl iga päev.On metsatööks
väga hea masin.
´
07:41 22.03.2011
et siis vead palke välja sellega? või suisa langetad?
aga kui kedagi niiväga kiita tahad, siis võiksid vähemalt rääkida, milles probleem oli, mitte niisama ümbernurgajuttu heietada- tekib tunne, et tegu hoopis enesekiitusega...
pole see
09:10 22.03.2011
olen ka seal abi otsinud. pole seda saanud. ainult raha küsida oskavad.
TD
16:57 22.03.2011
Mõned korrad saadud abi,mõned mitte.ei ütleks et mingid eri taibud just.
mina mina
17:37 22.03.2011
pole küll ikka aega seal käinud aga need aar korda kui olen sealt abi palunud siis olen seda ka saanud.
nissan3333
18:35 22.03.2011
Mina hoian sealt kaugele parajad ****d ei oska nad midagi teha käisin seal toyotaga ei saand nad hakkama aind raha oskavad küsida EI SOOVITA
metsamees8
21:53 23.03.2011
Lisaks Kattel-Diiselile olen rahul ka Aperon Autoga,kus olen
käinud aastaid Volkswagenitega. Kiire ja professionaalne teenindus.
Kliendisõbralik.

öövaht
20:27 24.03.2011
Raske ülistamine, või oled müügimees?Ühisanuma süsteemiga küll Kattel hakkama ei saanud.Nädal aega mässasid ja lõpuks öeldi,et pumbad õhtal.Raha taheti ka hulgim.Lõpuks lohistasin auto herrr Karu juurde ja pumbad jäeti rahule.Vahetati ainult pihustid ja raha läks hulga vähem vaja.Teine koht mida julgen soojalt soovitada on DIA,need vennad teavad ka mida nad teevad ja suhtumine klientidesse on mõlemal OK.Või on probleem sinu solvumises?
1231115
17:52 11.05.2011
Tean Diisel ABC ja Kalmer Karuga seoses ühte väga jama lugu, kus remonti viidud auto pealt võeti relee teise auto remondiks ja pärast asendati mingi poolpiduse asjaga, aga raha küsiti pihustite remondi eest, mida ei tehtudki. Tsekki ei antud ja pärast garantiisse viies öeldi, et pole meie asi ja lõhuti esiklaas ära.
Ja kogu selle saaga juures Karu rääkis kogu aeg sellist juttu, milles puudus loogika ja mida mõni autodest mitte midagi teadev inimene võib kergelt uskuma jääda.

Diisel ABC on koht, kus saate petta! Ja auto võidakse ka ära lõhkuda. Nii, et topelt jamad.
Td
16:18 14.05.2011
No seda 500eek kūll tunnist väärt nad pole.tāiesti tavalist tööd ,tihendeid,jubinaid oskavad vahet.kui midagi keerulisemat mõistus otsas.aga selleks ma lähengi sinna kui midagi tõsist,et spetsialist peaks oskama.ajaga v6iksid tüūpvead neil juba pähe kuluda.elektroonika koha peal pole neil ka midagi,ei mingeid programme jne.eeldan et saan auto ühes kohas korda,mitte ei pea elektroonika pärast jälle autot mujale tarima.tahaks ikka paremat teenindust DIISLIKESKUS ju ikkagi.eks p6hiline et raha kätte saaks ja huvi lõpp.
Td
16:18 14.05.2011
No seda 500eek kūll tunnist väärt nad pole.tāiesti tavalist tööd ,tihendeid,jubinaid oskavad vahet.kui midagi keerulisemat mõistus otsas.aga selleks ma lähengi sinna kui midagi tõsist,et spetsialist peaks oskama.ajaga v6iksid tüūpvead neil juba pähe kuluda.elektroonika koha peal pole neil ka midagi,ei mingeid programme jne.eeldan et saan auto ühes kohas korda,mitte ei pea elektroonika pärast jälle autot mujale tarima.tahaks ikka paremat teenindust DIISLIKESKUS ju ikkagi.eks p6hiline et raha kätte saaks ja huvi lõpp.
ants572
18:57 30.06.2011
Väga halvad kogemused ei soovita kohe üldse mehed ei tea kah mida teevad. Sai viidud üks bemm et pumba tihendid jära vahetada jne. Peale seda ei olnud enam autol see minek mis ennem ja kütet kui ennem neelas kuskil 6.5 l kanti mnt-l siis peale seda 8. Peale uurimist selgus et olid lõdvikud lahti jäetud mingid pistikud ära lõhutud jne. Läksime tagasi ja küsisime mis saab? Aga ega nemad osanud muud öelda kui et see pole võimalik ja lõdvikute ja pistiku kohta et ikka juhtub, aga oleks siis keegi uue pistiku või midagi pannud kui katki läheb. Surgiti niisama külge, et ühendust annab. Peale seda kui lubasime asja avalikkuse ette tuua hakkas jutt muutuma ja tagastati tööraha, võeti ainult materjali eest raha. Hiljem viisime Oisu diislisse. Peale mida oli tõmme veel parem kui alguses ja küttet võttis kah nats vähem kui 6.5 aga mitte midagi märkimis vääset .Kui Kattel diisel nõudis 1800.- kr siis Oisu diisel võttis 800.- Ja tihendid pandi ikka uued ja hiljem selgus et mingit otsa tihendit oli kattel diislil vahtamatta jäänud mille oisu uue pani Peale seda oleme veel oisu diisli teenust kasutanud ja pole midagi paha öelda. Ainuke miinus on see, et asub suht kaugel. Aga tuleb odavam kui 10 korda mingite turbanitega vaielda.
Aga eks iga mees teab ise kuhu oma auto usaldab, mina igastahes tean kuhu ma kohe kindlasti ei vii!
riku.
14:24 10.04.2014
Golfil süüde paigast ära. Vahetati pump ja tehti hunnik tööd mitu nädalat ja asi lõppes mootorivahetusega kuna kepsud olevat tõenäoliselt kõverad. Vahetatud mootori lahtivõtmisel selgus, et kepsude mõõt klapib mm pealt. Viga oli rihmarattas mis oli liikunud nukkvõlli otsas. Ei tasu sinna minna!
Andrei DEnissov
09:29 17.01.2024
VW transporter T6, 758WNT. Peale eelsüüteküünalte vahetust ei tööta pihusti.
Kas saate aidata ?
Kontaktandmed kustutatud
Marko

Muudetud 17.01.24 15:10

looder 23
10:58 17.01.2024
Millega me siin foorumis sind aitama peaksime? Saatma avaldatud numbrile sõnumi, et vii oma auto remonti? Või mis abi saada soovitakse?
fdghfgh
11:29 17.01.2024
Kes selle küünla vahetas, teeb ka pihusti korda. Pistik logiseb või juhtmed katki.
Küljetuul
11:37 12.08.2024
Kuidas praegusel ajal sellel firmal pädevusega lood on?
Vaja üks fordi 1,6 85kw 2012a mootori diagnostika saada. Pihustite probleem.