Pesen oma autot ise ja tahan,et tulemus oleks võimalikult hea.Teen kõik,mis vähegi minu võimuses et auto oleks puhas.Siiamaani olen pestnud oma autot ämbri,vee,vahasampooniga,loputanud kastekannuga ja kuivatanud seemisnahast lapiga.Olen oma tööga väga rahul küll olnud,kuid kuna alati saab paremini otsustasin omale soetada survepesuri,kuna arvan,et survega saab auto paremini puhtaks. Survepesur peab olema kindlasti vastupidav,mitte selline,mille peab iga paari aasta tagant välja vahetama.Pesen autot keskmiselt 2 nädala jooksul korra.See survepesur peaks vastu pidama ka suuremale pingele kui paari nädala jooksul auto pesemine 1 korra,kuna on plaanis sellega ka muid töid teha.Lisatarvikuid peab olema võimalikult palju nii komplektis kui ka hiljem veel juurde osta,pesuainepaak,korralik veenire,surve reguleerimine,vastupidavad osad,max surve vähemalt 120bar. Hind peab olema kuni 550 eur. TAHAN SAADA USALDUSVÄÄRSET TÖÖRIISTA AASTATEKS! Äkki keegi oskab midagi soovitada??? Leidsin stokkeri kodulehelt selle:Kõrgsurvepesur K 6.300
Tootekood 1.167-201&kar
Hind 549.00
Hind (km-ta) : 457.50
Kokku: ( tükk ) 549.00
549.00
Töösurve 20-150 bar, veekulu max 550 l/h, max sisendveetemperatuur kuni 60°C
Uus X-seeria võimas alumiinium-pumbaga kõrgsurvepesur sobib ka kõige raskematesse tingimustesse. Tänu suurele võimsusele ja rikkalikule lisavarustusele sobib kõige erinevamateks puhastustöödeks. Ergonoomiline disain teeb töötamise mugavaks ning kiireks. Sobib sagedaseks maja ümbruse puhastamiseks, suurte pindade puhastamiseks (fassaadid, sissesõiduteed, basseinid) ning ka auto või mootorratta pesemiseks. Võimas õhkjahutusega asünkroonne mootor (Air-cooled asynchronous motor). Mustusekindla suletud korpusega kompaktne disain
Kaubamärk Kärcher
Kogus Toode on saadaval järgmistes kauplustes: > 5
Ladu Kogus
Pealadu Mecro 5
Stokker Tallinn, Peterburi tee 44 2
Stokker Tallinn, Forelli 8 2
Stokker Jõhvi, Rakvere mnt 38A 1
Stokker Narva, Tallinna mnt 51 2
Stokker Haapsalu, Tallinna mnt.66 1
Äkki kellegil on selline aparaat olemas ja oskab öelda,kas tasub osta või mitte?
Kunagi olin sama valiku ees ja jätsin ostmata, auto on tarbeese ja korra kuus lasta kuskil 6 euri eest pesta, pole liiast. Jätsin ostmata. Aga head Kärsvherid peaks algama sealt 5.0 mudelitest, minu valik oli miski 5.5 vmt, oli lisatud et JUBILEE mudel vmt. Pixmanias oli ta veel oluliselt soodsam kui meil. Soovitan ka sul sealt vaadata. Neil peaks seal miski vidin metallist olema ja see teebki asja kestvaks.
Eksisin, 4.6 oli aga see sinu valik on hea. Aga uuri ja otsi veel, ehk saad kangema riista kuskilt netipoest odavamalt, samas Stokkeri garantii on etem kui netipoe oma aga kõik oleneb hinnavahest.
mina seda Kärcherit ültse ei soovitaks. alla 5 seeria mudelid lagunevad nagu audi esi sillad. a 5seeria ja ülespoole maksavad nii palju et pole mõttet ota. odavam pesulas käia. ühesõnaga ****. kui soovid pesurit, odavat ja võimekat võta Nilfisk Alto. kestab, peseb ja soodne. mull mingi väoke puss aga peseb nagu loom. täitsa rahul. http://www.tallmac.ee/est/t/k1/puhastus_ja_koristusseadmed