66kw on ikka täiesti jõuetu ,selline mootor sobib Nissan micra le . bensiini kulu on pigem suurem kui analoogsel vabalthingaval 2,0 .
Turbo versioonid on noortele meelepärased .kui oled pensjoni eelik ja kiire ei ole kunagi kuskile võid ju osta.
Kisub rohkem sinna pensjonieeliku poole jah.Endal muidu Mitsu Colt on 1,6.66 kw ei kurda et ta nüüd nii jõuetu oleks,lihtsalt oleks vaja vähe suuremat autot ja millel 4 ust ikka oleks,aga subaru peale sellepärast vaatan et sellel neli vedu ja puha.
Ei soovita jah sellist mootorivalikut, kuna auto on suht suur ja nelivedu teeb ta veel raskemaks ka. Ja kütusekulu efekt muutub vastupidiseks (väike mootor, suur ja raske auto, norm. sõiduga pöörded ja kütusekulu laes). Ka 2.0 vabalhingav on minuarust suht ebaökonoomne.
Pideva neliveoga masinal on vaja lisavõimsust, et ta liiguks sama moodi nagu 2WD masin sama mootoriga. Kui tahad, et liiguks nagu 2 wd 1,6 tuleb osta vähemalt 1,8 või veel parem 2,0. Samas 2,0 on võimsuse ja kütusekulusuhte kohapealt suht mõtetu. Ka 2,0 ei liigu nagu 2wd 2,0.
Sellise aastakäigu Impreza pole mingi raske auto, kui ma ei eksi on sellise mootoriga tühimass kusagile 1200 kg kanti.
Päris hea kild, selline subaru on siis mõne arust suht suur auto:) Veel parem kild on aga see, et teemaalgataja vabsjee ei küsinud mootori valiku kohta, mõlemad on 1,6, ju proovib ja tunneb ise, kas sobib, küsiti ju hoopis autode mineviku kohta! Killuvennad siin koos ühesõnaga, ehk saab teemaalgataja ka oma küsimusele millalgi vastuse, paraku mitte minu käest, ma olen ka selline killuvend, kes aia asemel siin aiaaugust räägib:)
Vaadates tehaseandmeid on kiirendus 13-14sec, niiet kui mingi "elu on kiire" mees ei ole, siis täitsa sobib. Mootor on muidugi lahja ja mitte parim variant ja seda on ka Autoleht kunagi kirjutanud. Pigem tasuks vaadata kas see 4wd ikka seal olemas on, sest sellest kerest on ka 2wd olemas, vaata et ei petetaks.
Sinu Mitshu on muidugi krapsakam kui see Subaru :-) ja pole ka see Impreza teab mis suur auto, küllalt pisike tegelt aga maitse asi.
Ja neid turboversioone on reeglina ka sihipäraselt kasutatud aga korras 2.0 turbo Impreza on hea asi küll, isegi vanemad.
Kui ei eksi, siis nee autod on mõlemad üle aasta müügis olnud, miks nii, sest ise otsisin ka mingi aeg tagasi peresse 2. autot ja jäid ka need silma ja see oli üle aasta tagasi kindlalt.