Probleem siis selline, et parempööret sooritades ja samal ajal kiirendades (gaasi andes) kostub vasaku eesmise ratta juurest mingitsorti ragin või selline.
Oskab keegi pakkuda milles asi?
Vasak välimine poolassi ots on su autol läbi,suht kindel olen!Enda autol neid paar korda läbi läind ja täpselt samad sümptomid!Sain sõita küll suht pikalt ragiseva otsaga,kuid ühel päeval paremale keerates,käis kõva raksatus ja poolassi ots täiega seest puru,ühesõnaga jäin tee peale!Soovita kiiresti ära vahetada,et hiljem ebameeldivusi vältida!Muide, need otsad pidavat just siis kergesti p*rsse minema,kui rattad on ühele poole välja keeratud ja samal ajal kiirendad kohalt minema!Ma tegin nii üpris tihti!Nüüd olen targem ja sõidan rahulikult,et autot hoida!
Tuhat tänu, et nii kiiresti vastasid ja hea et abi ka oli!! ;)
Nüüd siis vaja ainult veel kuskilt romulast läbi käia, saab veidi odavama hinnaga ja loodetavasti terve ka.
Sellepärast ei tasu pooltelje otsa eriti romulast osta, et sa ei tea kui kaua teda ennem kasutatud on. Tegemist on aga siiski kuluosaga. Teiseks ei saa sa romulas käe vahel mitte kuidagi selle detaili olukorda hinnata - ok, kui tolmukate on katki siis on ta vanaraud, aga kui terve, siis pole võimalik öelda kui palju tal veel elada on jäänud. Nagunii pannes pead sa ta väga soovitavalt ära pesema ja uue määrde panema, samuti uue kattekummi panema. Määre ja kumm tuleb ikka poest uuena osta, aga uue otsaga tulevad need kaasa. Ja viimane argument - levinud autode pooltelje otsad on uuena kaupluses nii odavad, et romula kaubaga tuleb sääst minimaalne, kui üldse.