Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Udu ja Jää klaasil

janis18
00:27 02.09.2011
Tüüpviga äkki? fiat uno 1994a diisel, mitte kuidagi moodi ei taha kunagi aknad puhtana püsida, olen kasutanud ka stop humidity, sain 100mm vett ja kõik, rohkem ei tule, aga klaasidel tekkib ikka mingi udu, olen kasutanud ka erinevaid uduvastaseid vahendeid (toimivad kõik eri moodi).Olen lugenud foorumites et peab õhk tulema väljast sisse, et sisemist õhku ei tohi võtta, siis tekib niiskus. ei tea kas selline funktsioon on olemas. Kas neil on ka salongifilter olemas, kui on siis on see alates auto ehitamisest vahetamata.
Wiki_432
13:31 02.09.2011
Tõmba sellese udust näpu seljapoolega pikalt üle ja pista suhu. Kui on magus, siis sülita kohe välja - tegu on jahutusvedelikuga ja soojendusradiaator lekib.
...........
15:01 02.09.2011
Õhku peab võtma väljast, siis uduseks ei lähe. Kui aga magus hais autos või näpuga üle klaasi tõmmates ja seda mekkides on magus maik, siis lekib salongi radiaator mis tahab vahetamist, sellest ka pidev udu ja niiskus autos. Jalamatid on ikka kuivad?
janis18
16:41 02.09.2011
Nii palju kui ma tean siis kõrval istuja jalgade juures tuleb harva paar tilka (jahutusvedelik?)...seda ka siis kui soojendus nuppu keerata ühelepoole või teiselepoole klõpsutades...kuna hetkel veel suvi siis seda asija pole veel keeranud (sinna pidavad saama ka kuidagi mingi kuul ette panna, et ei lekiks).Jalamatid peavad küll kuivad olema, kuna vihmase ilmaga harva sõidan autoga.