Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ego on ikka nii suur!

inspiron
16:27 05.09.2011
Ego on ikka nii suur! No ei mahu ära.
Ax
18:39 05.09.2011
Vahepeal karistati selliseid ****sid auto ära kriipimisega, ma loodan, et praegu ka.
inimene11.11
18:46 05.09.2011
auto ära kriipimisega karistada??! päris haige jutt, mõelge miks mõni pargib oma auto niimoodi!! aga seda te kahjuks vist välja ei mõtle, et siin kommenteerite...
pealtnägija
10:11 09.09.2011
Kord nägin ka, et auto oli väga imelikult pargitud. Kui olin oma auto ära parkinud ja sellest imelikult pargitud autost mööda jalutasin, nägin, et rooli taga istus koer ja peremees kõrvalistmel.
Mida koerast ikka tahta, parkis auto nagu oskas...
Aga järele mõeldes, peremees ei oleks vist niigi hästi hakkama saanud...
to ax
12:14 09.09.2011
Loodan, et keegi karistab sind ennast kriipimisega.
Kui oled mees siis lähed räägid juhiga. Kui oled väike tüdruk, siis lähed mängid keksu.
Teiste inimeste vara lõhkumisele õigustusi pole.
seganelugu6
13:29 09.09.2011
Ma saan aru miks nii tehakse aga need"kõvatajad",kes ei taha,et nende masinaid togitaks siis parkigu kuhugi eemale ja omaette,mitte ukse juurde kus niigi vähe kohti!Mina ükskord parkisin oma auto,taolise "kõvataja" kõrvale ja sama moodi diagonaalselt,et mu auto tagumik jäi osaliseltsõidutee peale;)Käisin ajasin oma asjad ära aga kui tagasi tulin siis polnud omanik veel tagasi tulnud ja sõitsin minema.Selline käitumine ajab ikka närvi küll kui endal kiire ja kuskil kohti pole!!!
hmm,,
23:19 09.09.2011
tea, miks auto on püha lehma staatuses? panen kuskile tänvanurgale kapi seisma (las seisab ja ootab) ja kapist tehakse kiiresti prügi.
James75
12:30 03.10.2011
Tundub et preventatiivne töö kannab vilja. Kriipima ei kutsu aga seda kiunumist kuulates (mis sa pildistad võõraid autosid, pargin kuidas tahan) on asi läinud vähemalt mingil määral korda.
Head pildistamist.
mihkel urumutt
13:20 03.10.2011
Mis Avensis see küll ei ole. Ma vaatan, et Opel Astra vanem mudel tundub. See 98 - 2005 või mis neid toodeti. Onul oli ka selline.
Evald musumäelt
09:44 07.10.2011
Toyots pargib omamoodi, peugeot, audi ja mini pargivad seal, kus ei peaks üldse parkima. Jooni pole. Järelikult sissesõidu peal. Ei saa tänu neile enam keegi sisse ja välja.

Tegelikku olukorda ei tea, kommentaar ainult pildil nähtavale.
maailmarändur
15:33 27.10.2011
Avensis Avensiseks, aga huvitav, miks selle S-mesa parkimist keegi ei märka? Minu meelest ei hiilga selle juht ka just erilise haritusega. Järjekordne tõestus sellele, et kallite autodega sõidavad madalalaubalised jõmmid. Mu oma kodus, 8 korteriga maja hoovis käib üks samasugune vahel parkimas, nii S-mesa, Caddy Escalade´i ja BMW X5-ga, algul oli asi täiesti katastrofiline, kuid peale paari-kolme korda, kui käisin tüübiga sel teemal rääkimas, on asi vähemat meie hoovi pea korras.
..
23:40 02.02.2013
avensis on jäänud pildile liikumise peat tõestage vastupidist
calisõber
06:43 03.02.2013
to .. sama hästi võib võib teise (mis on põik) auto kohta öelda...
James75
08:41 05.02.2013
Kuule topeltpunktike. Vaata kahte fotot. Need on võetud erinevatest kohtadest. Pildi tegija pidi vahepeal liikuma. Tulema hoonest (pakun et teiselt korruselt) välja. Selleks kulub aega vast alla minuti. Sellel ajal pole ju piltide sisus muutusi olnud. Ajad lihtsalt lolli juttu.
James75
08:44 05.02.2013
Evald musumäelt
Teisel fotol on näha audi ja mini vahel mingeid joone jäänuseid.
G.
11:25 05.02.2013
Mõistan inimesi kes nii pargivad. Sest mõned mammid ikka üldse ei pane midagi peale oma naba siin maailmas tähele. Mul küll pole nii uhke auto, vaid odavama otsa sakslane, kuid kere OLI ennem peegelsile kuniks mingi pohhist suutis Järve keskuse parklas korralikult tagaukse mõlki lüüa. Nüüd ikka pargin ka korralikult kahe koha peale kui mingid Sierrad kõrval pargivad ning olukord ohtlik tundub.

Jätke siis tel. nr või miskit klaasivahele ja lahendame sõbralikult asja ära. Aga ei .. kahjuks siin riigis elab palju emmme :(
Hm
11:32 05.02.2013
Eks Selver ongi perenaiste pood.
AR.
23:45 10.02.2013
Mul samuti sõiduauto aastast 2001, sama teema, et aastaga on pisikesi mõlke sinna ja tänna tekkinud, isegi hoolimata sellest, et ma suurlinnas ei ela. Kuid tean seda, et kui mõnele peale satun, virutan jalaga süüdlase küljeukse 10cm sissepoole.
audi_a6_v6
09:00 11.02.2013
to: AR.

Tahaks seda näha:) Kindlasti saad selle tema ukse siis korda teha, pluss veel mingi ühiskondlik töö või närvilisuse taltsutamise kursus vms, sest selline jutt on suht haige. Enamasti ei tehta neid asju sihilikult ega meelega.

Huvitav, kas ainult foorumis nii lai jutt või päris elus ka "tegija"?
tiit_
09:46 11.02.2013
Ma pargin kaubanduskeskuste ja asutuste ees meelega kõige kaugemasse ja kõige tühjemasse parkla nurka aga kolmandikul juhtudel on isegi siis vaja kellegil tulla sinna samasse ja parkida 15 cm vahega minu autost. Selles suhtes mõistanneid kes pargivad risti või üle kahe koha. Muud moodi lihtsalt ei ole võimalik oma vara hoida.
ull eino
09:51 11.02.2013
no on juhuseid kus ise istud autos ja lajatatakse uksega litakas ära,ja siis vaatab vana sulle sellise näoga otsa,et "no mida on" selle asemel et vabandada.sellisel vennal paneks küll ukse sissepoole käima.
hot dog
13:06 11.02.2013
omal oli sama lugu, mis eelmisel, istusin ise autos ja kõrvale parkis peugeot partner ja sealt mingi mammi virutas uksega, lasin siis akna alla, et vabandaga, miks te mu auto pihta lööte oma uksega,
tema vastu, et pole löönud ju.
siis ma natuke kurjustasin temaga siis küll.
aga jah, et keegi vabandaks, oi, andke andeks, mul läks kogemata, seda pole.
3957
22:42 23.06.2013
Kulla mees, aerosooli purk poes maksab kuskil 6-10€ ei ole midagi kallis kriimud üle värvida