Citroen

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Plaanis osta DS4.

dolby
19:13 06.09.2011
Siis huvitab diisel, automaat ja start - stop. Kas keegi kommenteeriks? On see hea idee?
RV
18:31 16.09.2011
Uuemad Citroenid on täitsa korralikud ja koostekvaliteet on oluliselt paranenud. Prantslaste leivanumber just diisel ongi, aga tasub ikkagi ära vaid siis, kui enamasti pikad otsad. Bensiin oluliselt pommikindlam valik.
Start stop süsteemi saab alati välja lülitada, kui ei meeldi.
James75
09:19 04.10.2011
Ise olen oma C4 1,6 hdi 66 kw sõitnud nüüd pea viis aastat. Ega midagi eriti ette heita pole. Esisild on Tallinna tänavatel ära lõppenud. Kui midagi ette heita, siis veho soovi kõike alati täies mahus ära vahetada. Kui oli vaja vahetada tagumised piduriklotsid, siis telefonitsi tehti selgeks et ka kettad on otsas. Kui õhtul järgi läksin, siis nõudsin oma kasutatud kettad ka tagasi. Mitme küsimise peale toodi need kõvera näoga tagasi. Tegu on laagriga ketastega (suhteliselt kallis lahendus) ja need kettad olid vaid kergelt soonilised.
Mootor teeb oma tööd korralikult. Manteel möödasõitu tehes käiku alla vahetama ei pea. Kilovati number tundub küll väike aga ega seda nii otseslt ka võtta saa.
Popp on nende prantslaste üle viriseda aga kahjuks ise ei tea just väga head põhjust.
Ex Pert
09:48 04.10.2011
Auto seest ja väljast suht ilus,kuid sellise punni eest seda hinda maksta-ei,ei
Ex Pert
09:49 04.10.2011
Auto seest ja väljast suht ilus,kuid sellise punni eest seda hinda maksta-ei,ei
G60
15:09 13.11.2011
Minu Berlingo III on ka sama 1.6 HDI 66kW motoga. Moto on tõesti parim asi seal autos, minekut on piisavalt ja kütusekulu keskmine number algab 5-ga, talvel vahest külmemate ilmadega ka 6-ga aga üldiselt jääb ikkagi sinna kopikas alla 6. Kompuuter näitab ca 0.3 liitrit vähem aga ma räägin reaalsest kulust. Möödasõites ei pea jah käigukastiga tõmblema, samas võiks rahus olla tal üks käik veel, maanteel 110km/h sõites on moto pöörded 2500 juures aga võiks vabalt olla alla 2000, sest seal on kõik njuutonmeetrid juba olemas. Ehk on DS4 puhul juba ülekandeid muudetud, sellel ka õhutakistus väiksem. Ahjaa, see 1.6 HDI on näiteks VW sama võimsatega tunduvalt vaiksem ja vastupidavam.

Kui mõned klobinad ja kolinad välja arvata, siis üldine koostekvaliteet on selle raha eest OK. Tähendab varustuse-omaduste ja hinna suhe on paigas.

Suurim miinus selle auto puhul on Veho puudulik käitumine ja suhtumine., ka suhtumine klienti. Mina ilmselt just selle pärast enam nende käest rohkem ühtegi "veermikku" ei osta ja olemasolevaga nende juures hoolduses ei käi.
rahulolev klient.
19:15 13.11.2011
Ise oman ainult positiivseid emotsioone Veho-ga seoses.
Kui konkreetselt Veho ei sobi siis on ju olemas veel esindusi. Renneks näiteks.
siimrasmus
20:15 13.11.2011
Renneksist käi ikka vääga kauge kaarega mööda.
Rait Meerit
20:13 11.03.2013
Tervist,
Olete oma DS4 kätte saanud? Kuidas masin on? Tasub osta?
katsetaj a
21:10 11.03.2013
mul just renneksiga super kogemused, ühte viga ei suutnud veho kaua aega lahendada ja renneks ühe päevaga probleemi lahenas, 5x odavamalt kui mis veho pakkus. Sitikas ise väga(üllatavalt) hea auto... peres kolmas juba, ja oluliselt parem kui teine konnasööjate mark, seda ka pidanud, aga probleem probleemi otsa...