Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Renault Kangoo

kaatee
10:05 29.09.2011
Tere!
Oleks aeg endale soetada üks tööauto. Teatud kriteeriumite tõttu on valik üsna kitsas, otsingust jäi sõelale http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=864592 selline riistapuu.
Kuna prantslastega suuremat kursis ei ole, siis mida üldsus arvab? Lugesin läbi pika teema 4X4 kangoo kohta ja sain aru, et jupid on üsna kallid ja mingid sagedased jamad pidid olema elektrisüsteemiga. Pealegi mis värk selle haisva siduriga on ja kas selline isend aeg-ajalt 750kg-st käru vedada üldse kannatab?
Zlang.
10:47 29.09.2011
Oman sellist - läbisõit minul sellega uuest alates 122 000, aasta 2002. Olen vahetanud eelsüüteküünlaid, rooliotsa, mõlemad küljepeeglid (plastmass on hapraks läinud), mingi anduri ,mis spidole kiirust krutib, radiaatori(mingil põhjusel hakkas läbi laskma kuskilt x kohast). Pole erilisi elektri hädasi olnud, aga mul diisel ka. Õli vahetan 5000 km järel. Korra läks mingi rihm ka peaaegu puruks ja hakkas lärtsuma. Üldiselt mahutab hästi kraami ja peret, aga kiirus ja kiirendus on uimased. Üsna hea parkida ja kola peale laadida.
Kangoo 4x4
10:25 14.10.2011
Ära Kangood küll osta tööautoks selle autoga pidevalt mingid jamad, istud rohkem teeninduses kui sõita saad.Oli tööautoks kunagi Kangoo 4x4 .
Kangoo sõitja
16:25 04.11.2011
Ma ei mõista, mis jama Kangoodega kogu aeg on kõigil, et muudkui vaja remontida. Minul on pereautoks 2004. aasta variant. Selle ajaga on läbisõitu tulnud 86000km. Senine remondikäik on järgnev: vahetatud on välimised rooliotsad, stabikavarda puksid, kõik piduriklotsid ning vasak esimene rattalaager. Mingeid elektrihädasid pole olnud. Veeremik ja ülekanne toimivad seni veatult. Samas ei ole ka raskel maastikul sõita vaja olnud. Küll aga on autot kasutatud palju halbades oludes, metsateedel, kõrges lumes ja maaoludes.
Autot on alati korrapäraselt hooldatud ja kodus seisab soojas garaažis (äkki see ka põhjuseks, miks pole elektriga seni probleeme olnud - niiskus ju suurim vaenlane). Seega mina julgen küll Kangood soovitada.