Tartu Kivilinna kooli juures tehtud pilt.
Õpilastega alati virisesid ja panid kojamehe vahele kirju valesti parkimise eest ,aga need kaks autot on õpetajate omad ja nemad võivad nii parkida(Y).Kivilinna õpetajatele kõik lubatud!
Ei maksa kohe alusetult süüdistama hakata.
Antud märk keelab parkimise, kuid ei keela peatumist. Kui autojuht on peatunud kauba mahalaadimiseks või reisijate pealevõtmiseks, siis on kõik korras.
Sa peaksid kuidagi tõestama, et nad parkisid. Ainult foto põhjal ei ole seda võimalik teha.
Peatuja.
Kas sa oskad viidata mõnele detailile pildi juures mis tõestaks et tegu on peatumisega. Mina ei näe seal kedagi autosse sisenemas/väljumas. Ka ei tõsta keegi midagi. Ühesõnaga tegevust autode juures ei toimu. Järelikult on tegu parkimisega keelatud kohas.
Ehk on need kohaliku omavalitsuse või ühistu poolt omavoliliselt paigaldatud liiklust reguleerivad märgised, nagu paljude kortermajade juures toimitud on. Sellest teadlikult nii autosid pargitaksegi.
See, et sa ei näe seal sinu poolt nimetatud tegevust, ei tähenda veel, et tegemist ei ole peatumisega.
Ma arvan, et punase auto juht ei ole veel jõudnud autost väljuda ning hakata kaupa maha laadima, halli auto juht aga on just istunud autosse kuid pole jõudnud veel ära sõita.
Tõesta vastupidist kui suudad.
Ja helikopter kaubaga on just kaadrist välja jõudnud tõusta. Tublid poisid papist kastidega on just kaadrist lahkunud. Näe kõik on muidu jok aga kaadrist ei paista kuidagi välja. Kellelt sa sellist vassimist õppisid?
Muide kui peatumist tõendavad tegevused on lõppenud, siis algab parkimine. Kui kopter on lahkunud, siis algas parkimine. See kas keegi seal autos molutab või mitte, see ei puutu asja. Pildil on tegu vales kohas parkimisega.
No ma ise olin väljas vähemalt 15 minutit ma ei usu ,et keegi 15 minutit kaupa laadis nii ,et mina ei näinud.Need autot on ennegi seal seisnud,kuna nemad on õpetajad ja kõik lubatud.Ma ei hakka fordiga autoomaniku nime siin välja ütlema.
naljakas ikka küll. sa **** panid vist tundidest pausi kui 15 min väljas vahtisid.
tegelt olin ma ise ka seal ning nägin et värk oligi nii nagu Peatuja kirjutas.
parkija ja AnneRummo on aga suhteliselt piiratud arenguga kui näevad seoseid töötasu ning märkide tundmise vahel.