Igal juhul CRV. On kabedam "pill". Sõbral on olnud mõlemad ja Honda oli igal juhul parem. Ei lagunenud nii palju, läks talvepakasega paremini käima jne.
Honda ei teinud 2007 CR-V diisel ja automaati.
Muidu olen 2007 a CR-V omanik ja pole autoga rahul. Auto suht väike ja jäik. Bensukulu umbes 8 keskmine.
kui ausalt öelda, siis honda ei kõlba, vaata ta disaini,plekk on nagu kilukarbil ja palju muud, näeb kuidagi väärakas välja, osta santa fe ja sa ei eksi.
no igal-juhul sellest valikust Honda, vähemalt kindel kvaliteet, Hyundai kvaliteet on aga niivõrd hüplev, et hiljem võid karvad peast katkuda. Sõbramees läks 5a garantii õnge ja soetas Santa Fe (masinaga palju probleeme), hiljem aga ei saanud kuidagi sellest lahti, sest järelturul garantiita on ikka korea autodest väga raske lahti saada.
Ma nüüd vasatan ja ütlen otse,et sul pole kunagi CRV-d olnud.!! Küttenäljane ja paberisarnase plekiga,kalli lisavarustusega CRV ei ole kindlasti parem kui normaalvarustusega Santa,millel ma kritiseeriksin vaid parktule pirnide läbipõlemist ja aut.kasti natuke närvislisi töövõtteid. Kui rääkida siinjuures varuosa hindadest siis Honda jääb ikka kaugele maha. Olen sõitnud Santaga 285000km ja ma olen õnnelik ja see auto seisab mul ikka majaees.Mul on veel ka hetkel 3 sõpra kellel samad masinad ja mingist ebastabiilsusest ei ole õrna haisugi. Rattalaagrid ,gardaani vahepukk ja stabika kondid on need mis kuluvad aga ei maksa ka midagi,nii,et kui ikka ise pole omanud ja pikemalt ei maks sõna võtta.
Parimat.
Jutt käib 2007a autodest, teema tehti 2011a. Sul on ikka jube kibedad need viinamarjad, et seda teemat üles tõmbasid. Seda juttu sa võid ju rääkida, et oled õnnelik, et sul SantaFe maja ees on, kuid reaalsus on, et sa ei saa sellest lihtsalt lahti, kuna ükski mõistusega inimene ei osta seda käsna endale. Sama vana CR-V oleks ammu müüdud juba. Olen sõitnud mõlemaga ja noh...no ei anna võrrelda neid. CR-V on ikkagi auto moodi, kuid Santa Fe on odavat halli plasti täis odav Korea käkk. :)
Jaanuaris läksid kõikide tuttavate Hondad vahetusse. Kaks ostsid tucsoni, yks vahetas accordi Insignia vastu, civicute asemel golf ja octavia. Kõik on mõistnud et midagi erilist see Honda töökindlus nüüd ka ei ole, et sellepärast kannatada jäiga vedrustuse, suure müra, accordi puhul väga jäiga vedrustuse ning civicu suure kütusekulu pärast.
..Santa Fe on odavat halli plasti täis odav Korea käkk.
Ajakirjanduse andmeil pole Santa Fe sugugi jubedik: Sõitjateruum on suur, vaikne ja mugav, plastmaterjalid on üldiselt soliidsed, mõningate väikeste (näiteks puitimitatsiooni juures) eranditega – liiga lihtsa ja odava mulje jätab näidikuplokk.
Aga eks mõnel ilmselt rohkem rollsroiside ja bentlitega tegemist, seetõttu tundubki huidai odavana.