Varastatud siis sõiduk Gaz-53. Ööl vastu 2. novembrit Vana-Pärnust. Reg. nr. 348 FAI. Kõik kes antud autot näinud või teavad selle asukohta siis helistada telefonil 58055666 või 110 või meilida solamerk@hot.ee.
Auto võib olla juba värvi ja reg. numbrit vahetanud. Seega kui on tekkinud kuhugi naabrile või kuhu iganes uuemat tüüpi GAZ-53 siis paluks koheselt teada anda. P.S. Autole paigaldatud reas neljane DIISELMOOTOR!!!
Vaev saab tasutud kuni 1000 euroga. 1000 euri siis kui on tõene info varga kohta.
Väga ilus ja korralik GAZonchik, on kohe näha et tehtud nö "enda jaoks". On vist mingi naabri või müni klienti kadestus objekt. Loodame et keegi märkab ja annab teada! Autol on palju erinevusi originaalist, mis saab silmaga märkata ja kõrvaga kuulata (diisel hääl). Vahemalt Tallinnas selliseid liigub üsna harva, aga diisel mootoritega on veel vähem.
Tere! Ühe sellise soetas endale mu koolivend. Ei oska öelda kust kohast ta selle sai aga ma arvan,et tasub kontrollida.Äkki on ta see mis te otsite. Tean et on Bella mootoriga ja sama uue kabiiniga,ning äsja soetatud.Helista mulle annan tema kontakti Tel.56669677
Mark: GAZ
Mudel: 3307 (SAZ-3507-01)
Esmane registreerimine: 1990
Lisavarustus: Tehas immo, el istmed mäludega, parkimisandurid ees taga, nahkpolster, bi xenon laternad, harman kardon orig stereo jne jne oma jaoks tehtud ühesõnaga
Kurat, võin küll eksitada, aga jäi säärane isend Pärnus pikal tänaval sõites silma, see võis olla 18 november. Pilku tõmbas just oma viisaka välimuse poolest ja mootori hääl ei olnud V8 bensiin oma.
Inimene kes sa nägid Pikal tänaval seda autot ole hea ja saada oma telefoni nr mulle või kirjuta meilile telefoni nr helistan sulle ise tagasi et rohkem infot saada auto kohta.
Mis siin ikka rääkida, sõitsi reedel peale lõunat ?, teatri poole. Ma siiralt loodan, et ma oma informatsiooniga nüüd ei eksita võis olla ka mõni teine korralik Gaz-53 millel väga vaikne mootor peal, hääle järgi ei oleks küll öelnud, et tegu V8 bensukaga, või oli siis tõsiselt hästi välja timmitud.
Kuna olin objektil tööd tegemas ei oska täpsemalt midagi rohkem öelda. Kellaaeg võis olla 12.00-15.00 vahel.
Aga kas sa ARKist ei võiks abi saada, et kas neil on viimase kuu jooksul käinud selliseid masinaid registreerimas, kui räägid oma loo ära, siis saad ehk abi? Neil peaks ju olema üle riigiline andmebaas.
peaks olema 800 seeria mersu diisel koos kastiga. oli nii omanikuga jutuks.
kast ei olnud kõigeparemas korras, aga värvitud. seega kast võib ka teine peal olla.
juhhuuu... auto leitud, omanik helistas täna. elagu kaitseliit ja "kevadtorm", kes leidsid selle kuskilt ida või lääne virumaa metsast. auto samas konditsioonis nagu sügisel olevat seisma jäänud. puudu oli ainult aku ja nr. märk(id).