Sõiduki ostu finantseerimine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus auto liisinguga?

troy123
22:55 16.11.2011
Selline küsimus, et oman liisingus olevat Peugeoti. Autot on maksta umbes 1.5 aastat ning kuumakse on alla 100 euro. Auto ise on 2001 diisel. Aga sooviks natuke uuemat autot liisingusse võtta. Kas nii saab? Kes(firmad) seda võimaldavad? Ning kuumakse võiks jääda 100 euri kanti. Kas siis auto läheb sissemaksuks või vahetatakse lihtsalt ära?
Auto võiks aastaarvult vähe suurem olla ning väiksed automargi eelistused on ka olemas, aga sellest hiljem? Oskab keegi nõu anda?

Muudetud 07.10.12 10:45

a vat
23:17 16.11.2011
tõenäoliselt pead vana autot ära andes hoopis peale maksma ,kuna sul maksta 1,5 aastat ehk 18 kuud ja kui kuumakse 100 eur siis keegi ei hinda seda vana Peugeoti 1800 eur le.
kõige valutum oleks proovida ise müüa seda autot 1800 ga ja siis pangale ära maksta.
troy123
23:34 16.11.2011
Aga auto väärtus hetkel on turul umbes 3000 eurot. peugeot 307 diisel 2001 aasta. maksta oleks vähem kui auto väärtus hetkel on.Kui ma müün, siis pigem raha eest, et maksta see trahv ära, mis lisandub kui liisngu lõpetan varem ning ülejäänud raha jääb alles? mitte ei müü liisingu jätkamis võimalusega?
No see auto on soetatud kunagi peogeoti autoteenindusest, kus nende plaan oligi, et asendavad autod uuematega, aga ei tohi sealt surmaringist välja minna. Et siis kas praegu pole võimalik, sellist lahendust teha.
kairioks
23:42 16.11.2011
no aga kui öeldi et ei tohi surmaringist väljuda siis mine homme pesoosse ja saadki teada kuidas ja mis toimib, või vaja täna kindlat vastust,muidu ei tule und?
oota järgmise aastani,saad uuema auto :)
troy123
09:43 17.11.2011
See surmaring on ja oli pigem selline mugavuse poolest.Said auto, sõitsid kaks aastat, ning siis läksid ja vahetasid uuema vastu. pezool oli tähtis et ainult nende autodega sõidad ning sellepärast sai suhteliselt soodsaid tehinguid. Teine asi on see et see Ühinenud Autokeskus on selles kohas kus me auto võtsime pankrotis. Seepärast küsingi, et kas keegi veel niimoodi autot laseb vahetada ning kui auto oli selline nagu üleval mainitud, siis kuidas need tehingu asjad välja näevad?
troy123
14:43 19.11.2011
Toon näite. Maksta on poolteist aastat liisingut. Auto väärtus ületab liisingut. Ning soovin võtta uue auto liisingusse nii, et vana auto annan sissemaksuks ning uue auto liising tuleks umbes sinna vana kanti. Kui võtame näiteks mõne odava uue auto hetkel... Cruze näiteks...mingi 12000 eurot-annan enda vana liisingu auto sissemaksuks(auto väärtus umbes 3000 eurot aga kuna on liisingus siis vb jääb sealt 1500 euri alles mis jääb sissemaksuks) ning kokkuvõttes tuleks kuumakse sinna 120-150 euro kanti.
Kas selline diil on võimalik?
kaader
15:29 19.11.2011
Minu kogemus on sellise diiliga nii, et esindus ei maksa sulle nö turuväärtust. Suht kindlalt saad ise müües lähemale nö turuväärtusele.
Samas jõukamate inimeste jaoks on see ikka mugav. Jätavad vanu auto esindusse annavad paar allkirja ja sõidavad uuega minema.
kihutaja180
16:50 19.11.2011
Esindused maksavad su auto eest maksimum 70% turuväärtusest-Juhul muidugi kui auto on ikka tip-top korras jne.Kui ei ole siis saad esindusest maksimum 50%auto turuhinnast
troy123
16:58 19.11.2011
Okei. Aga kui auto on liisingus? Kas nad on nõus siis ka maksma pool turuväärtusest või maksavad nii öelda sellest alles jäänud summast selle 50-75 %? Ehk kui auto on väärt 3000 ning maksta on veel liisingut umbes 1500 eurot( näiteks pandud summad), siis kas nad maksavad 3000 pool või alles jäänud 1500 selle pool?
...
17:30 19.11.2011
Nu yldjuhul automüüjad maksavad turuväärtusest umbes 70%(juhul kui su auto hea korras-kui miskit häda siis ei maksta sedagist) või nii ja neid eriti ei huvita palju su jääk on jne...et pakuvad summa ja siis ise otsusta.Nad tahavad ka ju teenida...su vana auto tuleb neil hiljem ju likvideerida ka.Tihti peale ongi nii et pakuvad hinna ja paljudel nii et peavad ise peale maksma et liisingu jääk kaetud saaks.Mõtekam oleks ikka ise müüja siis suurem võimalus sissemaksu raha ka ikka saada.
troy123
17:43 19.11.2011
Aga kui ma panen auto müüki 3000 euroga, siis ma pean selle raha eest liisingu ka ära lõpetama + lisaks veel selle trahvi vist? Kas siis summad ei jää lõpuks ühte kanti?
autopant.ee
17:50 19.11.2011
no kui sa auto maha müüd, siis saadud raha maksad liisingu jäägiks ja see mis puudu tuleb (auto eest saad reeglina vähem kui liisingujääk) paned omast taskust ja oledki vaba liisingulepingust.

samas kui ei viitsi müüa, siis jäta 3 kuumakset tasumata ja viivad auto minema murupealt, aga siis ńad müüvad auto alla turuhinna kiirelt maha ja leppetrahv jne, seega see veits kallim variant sulle ja selle variandi puhul pead ootama et maksehäireregistrist nimi kustuks mõned aastad, enne kui saad uut autot laenu raha eest krabada
emma0
18:08 19.11.2011
Kuulge mis leppetrahvist te räägite? Maksad liisingule oleva võla ära ja asi lõppenud. Pärast võtad uue ja kõik. Olen ise 3 autot vahetanud ja liising pole kordagi mingit trahvi küsinud!
,,,,,,,
18:09 19.11.2011
No helista liisingu andjale ja küsi sealt kui suur trahv vaja maksta kui enneaegselt lõpetad lepingu ja küsi sissemaksuks andes hinnapakkumist ning arvuta kokku ja tee otsus.Muidugi ise müües turuhinnaga võid müüa kauem kui arvad.Mina isiklikult panin auto müüki aegsasti ja kui tuli piisav pakkumine läks tehinguks.
Kust saab võõras isik sinu eest neid asju teada?
Kui raske saab olla ise vestelda teiste osapooltega?
???
18:53 19.11.2011
Jätke see trahvi loba. Jääk pluss käive ja ongi tahe.
Ruotsikunn
18:59 19.11.2011
Trahv tehakse kui lõpetad lepingut enne 9 kuud! Ja isegi sel juhul on võimalik jõuda kokkulepele.
troy123
19:52 19.11.2011
Liisingu lõpetamine ei ole teemaks.Ning ma tean kui palju ma pean maksma veel ning mis tarhvid võivad olla.
Point on selles, et paljud automüüjad sellist tehingut soosivad?
Kas ma võin Amservi minna ja sellist tehingut neile pakkuda. Nemad peavad sellest autost pärast lahti ka saama. Ning kas mõned automüüjad üldse sellist autot (peugeot) tahavad?
stammer
20:09 19.11.2011
Kõik sõltub autost. Kuidas hooldatud ja KUS hooldatud?
Lihtsam on käia endal uurimas kui siin oodata, mida keegi igavusest koku fantaseerib.
troy123
20:58 19.11.2011
Aitähh vastuse eest. Auto on nagu on, sest tegu ikkagi peugeotiga ja esimese aastakäiguga. Aga kas ma võin minna suurimate edasimüüjate juurde sellise jutuga? Või pigem otsida mõningaid väiksemaid edasimüüjaid ning autoparke?Ning veel see, et kas vahet pole kas ma soovin 2011 aasta autot liisingusse võtta või pigem tahetakse anda vastu ka kasutatud auto(2005-2009).
njah
01:38 20.11.2011
no *** mis sa siin siis koogutad, mine küsi reaalset pakkumist siis automüüjate juurest, ega sa vaesemaks ei jää kui küsid mõnest salongist hinnapakkumisi
,,,,,,,
02:59 20.11.2011
Sellel pole vahet kuhu firmasse(suur,väike firma) pakud sissemaksuks(üldjuhul ei maksa keegi üle 70% turuväärtusest,kuid oleneb ka sellest kui väga pood oma tahab müüa).Vaatad poed üle ja kust leiad endale midagi uut sobilikku seal räägid mure ära ja teevad sulle pakkumise.Võid käia mitmes kohas pakkumas kuni leiad endale sobiliku varjandi.Nii lihtne ongi.
troy123
14:01 20.11.2011
Tänud kõigile kes viitsisid vastata!
kuidas läks?
09:23 25.09.2012
aasta möödas ja uus auto ilmselt olemas. kas ka hea diiliga?