tahan soetada sellist olendidt nagu jeep cherokee 2.5 dti 1999a. manuaal. oleksin väga tänulik kui saaksin mingit infot selle isendi kohta ja mis mind ees ootab kui selle soetan.ette tänades
kasuta otsingut, siin ka seda mootorit piisavalt kirutud, kõik oleks ilus kui Jeep masinale mingi korraliku diisli külge pookinuks aga see itaalia paadimootor on saast. Kui veab siis saab sõita, aga üks kehvemaid diisleid mida auto küljes nähtud.
andke palun teada et millise diisel mootoriga jeep cherokee on väga vastupidav? aga ma usun ka sind et 2,5 normaalne on,nii vähemalt olen mina kuulnud.ette tänades:)
Mis kurat teil selle diiselmootoriga on ? Tegu sama diisliga mida pandi peale Opel, Ford Scorpio ja mõned isendid veel. Ei ole kuulnud, et väga laguneks. Endal oli 95a. Cherokee, sõitsin 100 000km, mootoriga probleeme ei olnud.
kui sul kõik vedelikud korralikult sees on ja suurt käru järgi ei võta.muidugi pead jälgima temperatuuri.ei juhtu sul selle plokikaanega midagi.kõige hullem on suhtumine silberautos selle mootori kohta.(esindus).
noh, kui veab siis polegi sel mootoril häda midagi, aga kui diiselmootorid ritta panna siis on ta viimases otsas ja mõnel mehel ikka paras ikaldus, tegemist italianode VM Motoriga. Lisaks veel NP231 vahekast, mis ei paku pidevat nelivedu (full time), vaid rasketeks oludeks lülitatav. Vastupidav on 4 liitrine bensukas, lisaks NP242 vahekast lülitusega pidevaks neliveoks- ainuke puudus- kütusekulu ei ole nõrganärvilisele, parem kui seda ei arvuta, vaid lihtsalt tangi. Kõik see on väga ära kulunud jutt mida võid otsingut kasutades leida poognate kaupa nii siit kui 4x4 foorumist.