Tehniline

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

sossepad tuntud autoremonditöökojast

aas007
22:15 01.02.2012
Auto käis amordisaatorite vahetuses ja sossepad ei osanud vedru kandvat taldrikut tagasi panna vaid keerasid selle viltu peale ja ühe servaga mutri vahele ,kuigi oleks pidanud panema amordisaatori varda kaelale.
Häbi peaks neil olema kui ei saa paljulevinud vanema Passati remontimisega hakkama. ja nii mõlemal esiamordisaatoril.
Tulemuseks oli katkine tugilaager ja taldrik kõver .Kuna rool oli raske hakkasin asja uurima.
Viimasel pildil on näha jälg kus amordi varras istus,oleks pidanud olema keskava sees.
kihutaja180
22:52 01.02.2012
Äkki avaldad selle töökoja nime,et teaksime sellisest kohast eemale hoida!!!!
Vildred Vidilinnuke
15:14 02.02.2012
Kas tegemist on Audihoolduse nimelise kohaga, Flameko OÜ?
Algur
14:42 05.11.2012
Olen ka korra saanud remonditöökojast sama auto tagasi nagu sinna viisin. Pole rohkem enam midagi viinud.
Hello123
15:16 05.11.2012
Käisin mingi aeg Flameko Autohoolduses ja lasin tagumise piduri supporti ära vahetada kuna lasi õli läbi. Peale selle töö üritati mulle ka piduriketaste ja kotside vahetust pähe määrida kuigi need sai vahetatud kusagil 30 000-40 000 km tagasi. Umbes 80% läbisõidust on mul maanteel Tallinn-Tartu vahet Täiesti müstika. Samas suurt võimalust ei olegi enam kohta valida. Farss remonditöökojas tehakse sarnast jampsi.