Mitsubishi

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Gallant

Platea87
13:52 03.02.2012
Sooviks teada, mis on levinuimad vead gallandil, ja muid + ja - gallandil, kuna endal plaan soetada gallant 2000+ a.
Platea87
16:55 03.02.2012
Nagu ma sealt lugesin, et kere suht norm, ei roosteta eriti, mootor hea , kigukast hea(V6 puhul jääb nadiks), samas vastupidav. Rohkem siis esisilla ja laagritega muresi. Aga ei saand aru millal see aruane koostatud oli. Ehk sain aru et käsitletud oli kuni 2000a. varsioonini.
unu
12:36 19.02.2012
Olen siis sõitnud 2001.a Galandiga 2,4 GDI juba neli aastat. Kuna mootor võimas ja automaat, siis sõita mugav , muud lisad ka olemas püsikiiruse hoidja jne. Selle nelja aasta jooksul olen siis ära vahetanud taga amordid , esirattalaagrid , esimised alumised õõtsad(neid võib leida ka väga odavalt, valik suur), ja kuna automaat siis paaril korral olen vahetanud esipidurikettaid , tagumisi ühel korral. Mootori rihma ja rullid vahetasin ise (raamatu järgi), aega võttis palju, kusagil kuus tundi, aga raha kokkuhoid suur.Nats on näha roostet tagatiivaäärtel.Kõige suurem üllatus oli kui läks katki drosselklapp, auto läks käima kuid pöörded liikusid 500-1800 ja auto läks lolliks, ei liikunud kuhugi. Uurisin tookord drosselklappi hinda, Siiberauto pakkus 29000.-krooniga, venemaalt 11000.-krooni ja USA 13000.- krooni.Hakkasin siis selle drooselklappi kohta asja uurima, see pidigi olema Mitsude viga, uus kallis.Venemaa saitidelt leidsin rikke põhjused ja kuidas remontida. Põhiviga et magnet tuleb pooli ümbert lahti. Remontisin ise ära ja töötab laitmatult juba kaks aastat.Kui tahad lähemalt remondist teada, siis kirjuta mulle meilile saab@hot.ee.Rohkem probleeme pole olnud . 4.-aastaga olen läbi sõitnud 114000 kilomeetrit. Kokkuvõtteks ütlen, et igati normaalne auto ja eks kõik sõidukid lagunevad ühte moodi. See, et varuosad kallid ei vasta tõele need juppid mis ma vahetanud , on olnud norm hinnaga, aga eks vaata ise e-partsist järgi.