Oskab keegi ütelda kus asub vw Sharani vabriku poolt paigaltatud ebrbräheri gero kaitsmed.Või veel parem anda nõu selles,et mingi aeg gero töötab ja siis kui kõige külmem on lakkab töötamast.Samas olen gero siis maha monteerinud natuke puhastanut tagasi pannud ja töötab jälle mõni aeg .Natuke tüütu on teda maha krutida.Kas väljasopplt ei saaks teda mõjutada tööle minema.
kõvade külmadega on tavaline häda see et tõmbab kütteahela kinni, põhjuseks peenikesed torud ja toitepumba filtri parafiiniga ummistumine. siiamaani lahendatud seda probleemi sedasi et eraldi küttepaaki lisatud voolavuse huides tiba bensiini ja/või mingit küttelisandit mis väldib parafiinikristallide teket. eeldus muidugi et sul juhtelektroonika ikka korras ja mäkra ei mängi.
Sina ahaaaha oled tõesti tark ja ilus ainult sina oled see frukt kes ei saanud küsimusest aru ja hakkas ironiseerima.Kõigile teistele niipalju,et võtsin eelnimetatud eelsoojenduse maha kuid jätsin voolikud külge.Võtsin juhtmed lahti ja ventilaatori kaane maha ,et vaadata ega vent ei ole kinni kiilunud.Panin juhtmed uuesti külge ja venti kaant ei pannud külge.Käivitasin automootori ja oh imet eelsoojendus hakkas taas tööle.Monteerisin uuesti kõik kokku .Eks näeb kuna jälle ütleb lepingu ülesse.
Töötab küll isegi -25 -ga ega see webasto ahi ka parem pole kui kütuse torustik nii peenike on ja kütet peale ei tule. Kas see probleemne ahi siis täiesti tumm ja isegi ei ürita ennast käivitada? tavaliselt nad ikka üritavad 3x ja siis enam ei ürita kuni järgmise auto käivitamiseni.
MInu Volvo V70´l avastasin eile täpselt sama asja, et ei hakanud enam tööle, 5 sekundit undas siis lülitas ennast ise välja. Eelmise aasta sama külmade talvedega seda jama igatahes polnud.Mul oli muidugi aku ka nõrk, Naabrimehe autolt sain särtsu. Tegin pikema sõidu ja proovisin siis soojendust järgi panna, ikka sama jama., et gero järgi ei tulnud. Mis siin lahendus oleks. Info-autosse kontrolli? Või on ka lihtsamaid/odavamaid võimalusi asi tööle saada.
Esindus hakkab kohe räige raha eest juppe vahetama. Pigem oleks variant, et käreda pakasega ei piinaks oma autot ja sõidaks niikaua mõne lihtsa bensiinikaga, näit. 1,3 või 1,4. Need lähevad poolest pöördest käima ja kiirelt soojaks.
see webasto samasugune.tõesti torud maru peenikesed ja kui natuke kytte kvaliteet halvem,siis lihtsalt ei saa ahi kütet kätte. mul suurel on ka jahh eraldi paak aga sõidukale seda suht tüütu panna.ei muud kui kannatust.etteande pumbas on ka väike sõelake mis kipub kinni jääma külmaga.
pane juhe järgi ja vaata mis veateade on. endal paninwebastole lisalüliti et saab ahju temperatuuri anduri signaali katkestada sest alla ca 5 min ei jõua ahi kuumaks minna. tagajärjeks tuleb hullult halli tossu kui tööle läheb, annab veateadet, küünal ja sukk kärssavad rutem läbi