Kas Renault Espace 3,0 (123kw)aut.1997.a. mootor on võimalik vahetada 1,8(78kw)manuaal 1992.a.mootori vastu.
Kas on suur töö? Kas vajab ümberehitamist?
Nimelt...mul Espace 1,8 1992.a. veidi viletsa sisuga ja tahaks sellelt võtta mootori ,et panna 1997.a.mootoririkkega 3,0 aut. autole....kett pidavat katki olema.
See siin ka müügis,kellegi kunstniku auto vist?!
Ma ise sellel alal võhik...ehk annaks keegi mõttelõnga mida harutada-:)
Paistab, tõesti, et oled võhik. Mootorid on 1ühele samad? Kui ei, unusta ära, korralikult tööle sa seda moototit ei saagi. Mootorite vahe on 5 aastat ja ju on 5 aastaga ikkagi midagi muudetud. See selleks, teine deela on veel kaste vahetada-
Kõik mootorid sobivad kõigi autode peale. Ainuke küsimus on, palju sa aega, raha ja tööd tahad sinna panna.
Kindlasti on see suur töö. Isegi juhul kui mehaanilised kinnitused sobivad, tuleb sul kõvasti jamamist elektriga. Igal juhul peaks sa endale selle elektri toimimise päris selgeks tegema. Ükski töökoda sind selles küsimuses arvatavasti aidata ei taha - ja ma saan neist väga hästi aru.
Lihtsam ja odavam oleks leida uus mootor, siis kas Eestist või kui ei leia, siis Läti-Leedu on kõik olemas, ole mees ja tee eeltöö ära ning too kohale.
KUI 1997 a Renault mootor pudeneb ära on paras viia auto vanaraua kokkuostu .
Mingit jalgratast pole vaja leiutada ,Erinev mootor ei sobi ka suure tööga sinna vahele . ainult mega mega tööga .
Vahetada tuleb niipalju lisaseademeid ja elektrit ,idiootsuse tipp.
Odavam osta korras auto ,1997 a.Prantsuse autod ei maksa midagi palju.
Ei ole õhtal. Kere on hakanud roosteilminguid põhja alt näitama ja plaanisin isegi üksvahe selle Espace-i ostu. hetkel kalkuleerin kumb on soodsam, kas safrane juppideks või keretöödesse.