Äkki oskab keegi õelda, misasi võib teha naginat armatuuri juhipoolses osas - umbes seal, kus asuvad vasakpoolsed ventilatsiooni ribid.
Arvasin, et topsihoidja, kuid ka see langes ära.
Olen 3 kuud otsinud - põhust leidnud ei ole.
Kui on soss-seppade poolt järelpaigaldatud signalisatsioon, siis tekitab sellise ebameeldiva nagina vasakusse nurka paigaldatud signaallambikese (või mahuanduri/liikumisanduri) juhe.
Aitab armatuuri lahtivõtmine, visuaalne ülevaatus ja nagina eemaldamine korraliku kokkupanekuga.
Mingil määral oli suund õige - seal rippus ca pool meetrit juhtmeid.
Kuid muutust see ei toonud.
Nüüd võtsin ära tuulutusribid, armatuuri küljepaneeli, sidusin kinni kõik, mis võis kuhugi vastu käia, ka peegli keerasin maha ja sõitsin - ikka on selline heli, nagu miski asi "põristab" vastu plastikut.
Ka esiakna liistud vaatasin üle, panin igaksjuhuks papitükke vahele - ikka ei kadunud.
Nüüd ma ei teagi, mis edasi teha :)
Äkki keegi suunab edasi, sest närvid lähevad juba katki - pudel "konni" sellele, kes viib probleemi kõrvaldamiseni :)
Olen ka kapoti alla vaadanud, kuid midagi sellist, mis võiks sedaa heli tekitada, pole avastanud.
See tuleb nagu piirkonnast, kus asub peegel ja ventilatsiooniribid.
Heli ongi selline, nagu logiseksid vent.ribid, kuid ma võtsin kogu selle staffi sealt maha ja ikka oli sama heli edasi.
Isegi uksepolstri võtsin maha - ei midagi.
Veel on seal ukse lahti tehes poritiiva ja ukseposti vahel mingi plastik, mis on suht "vedel" seal, ehk siis et võib seda "põrinat" vastu plekki tekitada, kuid panin ka sinna pappi vahele - ei aidanud.
Täna siis lõpuks leidsin vea - täiesti kogemata.
Ühesõnaga - nii uskumatu, kui see ka pole, siis tegi seda "põrinat! cruisecontroli kang :)
See pandi järelpaigaldusena vasakule poole roolisammast ja mingi kiiruse ning teeolude kokkulangevuse juures hakkas vibreerima.