Remontida kallis ja hirmus vähe ruumi! Ruumikus on nagu klass väiksemas autos. Tagaistmetel väga kitsas. 2 inimese auto rohkem. Lisaks veel ääretult ebapraktiline... tagaiste ei käi näiteks alla... Lisaks armatuur on vanamoodne ja kõva plasti mis võib tekitada naginaid on ka üksjagu palju (arvestades auto hinnaklassi uuena).
Erinevalt enamikest siinmüüdavatest Toyotadest mis toodetakse UK-s või Türgis, toodetakse seda vähemalt Jaapanis. Sellegipoolest tundub, et sellel Lexusel kere kipub roostetama? Vähemalt mina olen näinud isegi saksast toodud masinaid millel on roostet.
Mootorid Toyotalt. Mõningatel mootoritel hooratta probleemid ja õlirõngad võivad kinni jääda mille tulemusel koidab mootori kap remont.
Uuena kindlasti ülehinnatud auto. Kasutatud peast reguleerib turg hinda vastavalt siis nõudluse suhtele ja siin sõltub kõik makstud raha ja vastu saadud kauba suhtest.
Ruumipuudus ja ebapraktilisus on tõsijutt. Õlirõngastest ja muust lagunemisest pole midagi kuulnud, aga see võib olla pigem suurema läbisõidu probleem.
Positiivne on see, et esindus on asjalik ja kui rahakott kannatab seal remontida, ei tohiks probleeme olla.
Plusspooltest tooks välja müra vähesuse salongis ja üsna hea juhitavuse ning mugavuse vahekorra.
Talvel tasuks sõita pigem lahtilükatud teedel.
Täielik bullshit jutt ostuhuvilise poolt, maga kaineks enne kui sellist iba postitad.
Is 250/220d puhul on tegu turu parima hinna-kvaliteedi suhtega autoga.
Remontida tuleb väga harva ja kui siis on summad täitsa talutavad, isegi esinduses käies.
ruumi tõesti väga vähe. selles mõttes selline kahe inimese auto nagu keegi juba mainis. jihitvaus on hea. aga soovitaks pigem 3,5 l mootorit mida pakutakse usas.
On Toyota Avensise pealt voetud ning 130kw seades taiesti ebaonnestunud. Ei kiida ega laida aga Lexus on vaike ning voib pidada rohkem vanainimese autoks. Sama raha eest on palju paremaid valikuid.
IS 250 ei oma mingit 2,2 diislit, milleks sellest siin jahuda, üks õige lexus ei ole niikaua diisel kuniks diisleid ei suudeta värinavabana teha, väga hea, et sellest diisli jamast kiiresti loobuti ja teistele mudelitele edasi ei toodud. Väärtuse kohta ütleks niipalju, et turul on hinnad audist ja ka bemarist tuntavalt kõrgemad kõnealusel mudelil, see peaks olema juba mingi vihje, sest nõudlus kujundab hinna. Mina muidugi soovitaks IS250 asemel võtta GS300, sest vahe ISiga on tuntav igal sammul ning seda ISi kahjuks, sõltumata väiksemast mootorist ja kergemast kerest on kütusekulu GS300ga sama, kiirendus aga IS250-l tuntavalt lahjem (jutt käib automaadist), ruumikuselt on ka väga suur vahe. Üldiselt valmistas IS250 mulle kerge pettumuse, kenas kestas kesine sisu, mitte halb, aga ei ole ka miskit erilist, võibolla lihtsalt olid ootused suuremad ja GSist sinna istudes oli kontrast suur. Ühesõnaga temalgatajal soovitan kindlasti pigem GS osta, tõsi mingi ca 1000 eur on kallimad, aga kui disain vähegi meeldib, siis muus osas on ISst üle.
Ostuhuvilise jutt on täielik kosmos. IS on kvaliteetne nii salongi materjalidelt kui koostekvaliteedilt. Sama ajastu MB C-klass on näiteks tunduvalt arhailisem ja odavam seest. Suurema läbisõiduga diiselmootor vajab tõesti rohkem hoolt, aga see on samamoodi ka kõigil Saksa noobelmarkide diislitel. Soovitan pigem bensiinimootoriga IS250 mudelit. See on puhas Lexuse mootor ja seda sa ühegi Toyota pealt ei leia. Näiteks erinevalt Audist mille kõik levinumad mootorid leiad ka Skoda pealt. IS250 on väga vaikne, sujuv, tihke nagu oleks valatud ühest tükist, mõnusalt kindlalt istub teel - ehk siis selline nagu üks sellise luksusklassi auto olema peaks. BMW E90 on ainuke mis tekitab selles klassis sama tunde, aga auto ise on Lexusest sportlikum. Audi A4 ja C-mersu on võrreldes BMW ja Lexusega hõredad, mürarikkamad, käigukasti ja mootori töö ei ole nii sujuv ja sõites ei teki premium klassi auto sõidutunnet. IS250 mootor on 6 silindriline (V6) - sealt tuleb ka sujuvus ja premium klassi sõidutunne. Ainke puudus on tõesti tagaistujate jalaruum. Kõik IS-id on minu teada Jaapanis tehtud, seega kvaliteetsemat ja vastupidavamat selle klassi sõidukit on kasutatuna raske turult leida. http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2225
Tere.
Õnnestus siis pika otsmise peale leida üks normaalne 2007 is250.
Ostueelne kontroll mingeid suuri asju ei tuvastanud, paar pisiviga ja välised kahjustused.
Nüüd paari nädalaga on välja tulnud hirmsad asjad.
Õli kulub meeletult. 1000 km peale peaaegu liiter õli!! Tagant suitsu ei paista tulevat, aga kuhugi ta kaob. Viisin teenindusse, aga sealt väideti, et kõik okei ja nemad midagi ei puutu seal. Eelmine omanik kirjadele ja kõnedele ka ei vasta, küllap teab, milles asi on.
Kütusekulu on ka suur. Väga nagu ei kiirenda ega tõmble, aga linnas kulub ca 14l sajale. Okei, ka tehas väidab, et võtab 12l, aga eelmine omanik väitis, et saab ilusti 10-ga hakkama.
Tundub, et sain korralikut petta. Liisingus kah veel teine.
Peab päris sooda olema, et eelmise põlvkonna IS omale soetada. IQ ja auto on pöördelises võrdelisuses ja vahel tuleb oma lolluste eest maksta kooliraha. Ma kuulasin ka teiste jutte ja ostsin selle "premiumauto". Natuke uuem 2009 väljalase. Õnn pidi igaveseks õuele tulema. Pealegi minu 2009 aasta Golfi eest maksti nii head hinda, et premiumautole sain üle mindud üsna valutult. Esimesena tajusin, et auto väiksem seest kui Golf. Täiesti ebapraktiline. Mitte midagi sa sellega vedada ei saa kuna istmed ei käi ju alla. Kui mul Golfis oli Navi ja bluetooth hf siis IS puhul pidin leppima niruma varustusega. Aga mis seal ikka, premiumauto ju. Paari nädalaga sai selgeks, et see on rohkem õnnetus kui auto. Kütusekulu oli pea 2x Golfi omast. Peale esimest survepesu tuli välja roostet ja veljed ka ajasid punne üles. Ma pole midagi sellist elus varem näinud. Õnneks leidsin aasta hiljem ostja kaotades ise 2000€ hinnas ja vahepealsetes investeeringutes. Valus kooliraha ja nüüd saan aru neid "premiumi" fännide närvilisi tõmblusi foorumites oma auto headuse tõestamises. Nüüd sõidan tunduvalt uuema pereautoga ja olen väga rahul. Lisavarustust poole rohkem kui IS-is. Lisaks kütusekulu madal ja rahvas saab normaalselt taga istuda. Asjade paneku probleemi ka ei teki. Kui näen mõnda IS-i liikluses tõmblemas saan aru omanikust. Selle autoga oled närviline ja vihane kaasliiklejate peale seni kuni see müüdud on!
Is ongi selles mõttest kehva, väike ja suur küttekulu. Parem oleks olnud gs300.
Aga võiks igaksjuhuks kontrollida karterituulutuse ventiili, see kipub lahtises asendis kinni jääma.
Tõesti ei mõista mida selles autos nii ihaldada olex,näotu jaapani plastik,näotu ka väljast jne.
Palju paremaid valikuid,ex selleparast neid ka vähe et pole nagu autot selle summa eest.
Mulle tundub, et osa vennikesi räägib siin juttu millest nad midagi ei tea või teemal naised saunas rääkisid. Mul on 2 aastat olnud 2009 diisel IS ja manuaal kast ja mina ei kurda küll suure kütusekulu ega ka mingite muude vigade üle. Täiesti pommikindel auto. Jah tõsi on, et mingi kaubaauto ta ei ole ja suuremate sedaanidega ruumikuselt ei võistle aga ei olegi vaja võrrelda erinevate kategooriate autosid. Mulle meeldib hea juhitavus, 2,2 liitrise kohta suheteliselt hea minekuga ja auto disain on ka vägagi ok.
Käisin näitasin autot tuttavale, kes tegeleb enamasti bmw-dega. Suure tõenäosusega kolvirõndad kulunud ja pool mootorit on vaja uus panna või tervenisti. Jutt käib mitmetest tuhandetest. Netis leidisin palju sama probleemiga sõidukeid enamasti usas, kus tehti see tasuta korda.
Minu sõidukil ammu garanii läbi ja pole uuena eestist ostetud.
Lisaks nende käes proovisõidul ei oldud rahul aut. kasti tööga. Tundub et, seal ei ole 248k km jooksul õli vahetatud, mis ei tähenda midagi head.
Soovitati uus nr märk võtta ja veidi välimust muuta ning 1000 eurot odavamalt kiir-müüki panna ja esimesele ära anda.
Muidu okei auto, suurus ja disain mulle sobib, varustus on veidike kehva konkreetsel, puudub ekraaniga navi, ksenoonid jne..
Peab passati peale tagasi ronima.
Õli kadumisele võib siit ka mõtteainet saada.
Tüüp seal ise oli küll segaduses, alustas teemat, et rõngad kinni siis arvas ikkagi, et ei ole rõngad kinni ja kui lõpuks mootori laiali lasi kiskuda olid ikkagi õliröngad kinni. http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=153230
Kõige hullemad on need plangud riidest sisuga, mis eestist buumi ajal liisitud. Ls on vaevu üle 100k km, aga nii ära rapitud kui vähegi kannatab.
Punast või oliivi värvi on ikka jubedad täitsa.