Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Punto 1,2 59kw 2002 mootor jukerdab

haax
03:10 26.06.2012
Vahetasin küünlad- ei aidanud, kas peaks katse-eksituse meetodil hakkama juppe(bensupump, süütejupid) välja vahetama või mida teha. Vb saab stendi panna ja diagnostika näitaks vea. Antus isendil ei hakka tihti ka roolivõim tööle, vb näitab diagnostika ka selle vea? Auto on ainult tööle sõitmiseks ja väga palju raha ei soovi sellesse panna.
325
08:38 26.06.2012
wiki_432
11:30 26.06.2012
Kui mootori riket kirjeldada ainult sõnadega "mootor jukerdab", siis ei saa küll keegi aidata muuga, kui saata kuhugi töökotta. Isegi see on raske, sest ei tea, kus abivajaja elab.
mathias berg
11:52 26.06.2012
Minul oli süütepool läbi. Mõtekas oleks vast jah arvutialla minna, et mitte juhuslikult asju vahetada. Diagnost pole eriti kallis ka.
Edu!
haax
02:43 29.05.2013
Tanud! Käisin eelmisel suvel võidu autos fiati stendis, küünlajuhe ei andnud siiski ühendust. Aga tahaks nüüd ka roolivõimu tööle saada. Kas võidu auto Rakveres ei eksisteeri enam või kes paneks roolivõimu mootori peale ja tööle?
TurboUno
23:32 30.05.2013
Võidu Auto OÜ on juba eelmisest aastast hingusel kohtukeissi pärast ning siis tehti uus firma Sõiduauto OÜ.Sisuliselt lasti eelmmine firma pankrotti,kõik endised töötajad peale juhataja on sealt läinud.Olen korra selle aasta alguses sinna sattunud.......no ma ei tea.......see kaader usaldust ei tekita,minu vanaisa sepikoda oli ka puhtam ja korras kui see angaar.Ma kohe tükk aeg hiljem mõtlesin,et kuidas niimoodi on võimalik tööd teha!
Aga ise olen abi saanud Vahurilt tel.nr 5219677.Tal peaks olema sama autole see varuosa mis sinu autole vaja.Nimelt roolivõimu mootori asendiandur.See nende roolivõimude lastehaigus.