Kodus on 2006 aasta Honda Accord (sedaaan). Mõni aeg tagasi hakkas jamama juhi kõrvalistuja ukse kesklukustus. Puldist lülitades ei läinud nupp lõpuni alla ja uks eilukustunud. Nüüdseks selle ukse nupp ei liigu ei puldist lülitades ega juhi ukse lukku keerates. Kõrvalistuja uksele järgnes juhi ukse kord. Puldist nupp ei liigu. Võtmest keerates saab ukse sulgeda. Tagumised uksed lukustuvad nii puldist kui võtmega keerates. Enne kui hakkan polstreid maha kakkuma oleksin huvitatud kellegi headest nõuannetest. Äkki keegi oskab juba öelda milles viga ja mis teha?
ukse aktuaator läks katki,aga saab veel remontida,kui harjad on terved,abiks http://accord-russia.ru/showthread.php?t=47528
(kui on vaja,saadan pildid e-mailiga,olen seal registr.)
pole midagi raske,ise hiljuti tegin korda
Kuna ei ole kindel kas eelmine teade jõudis Teieni saadan uue. Olen väga huvitatud piltidest, äkki saan Teie abiga tõesti asja ise korda.
Minu e-post on paulylle@hot.ee
sama masin, sama jama! Kuidas ukselt polstri maha saab? Kui olete nö. levis saatke palun ka mulle pildid ja pisut muid aitavaid juhiseid. dzoods@hot.ee, tänud ette.
Täpselt sama teema oli oma Accordiga -kõrvalistuja uksega. Sedaanidele on võimalik romulast osta uus lukk (vähemalt sel ajal, kui ma otsisin oli sedaanide lukke saadaval Fender Netis, ca 40 Eur). Toureril on lukk teise ehitusega, sedaani oma ei sobi. Seal sees on 12V Mabuchi mootor. Otsisin igalt poolt, aga sellist paraja momendiga mikromootorit ei müü ka keegi kahjuks. Minu omal olid harjad lõpuni kulunud, sellest ka jama, et alguses kaob jõud ära ja kesklukk kas osaliselt avaneb või sulgeb. Lõpuks jõud raugeb sootuks.
Kuna sobivat mootorit polnud, ostsin Noorest Tehnikust universaalse keskluku komplekti (6 EUR) ja võtsin sealt mootori välja jasendasin originaalmootori sellega. Päris üks ühele ei sobi ja natukene vaja ümber ehitada. Samas on aasta aega remondist möödas ja toimib siiani. Esindusest muidugi saab osta ka uue luku mooduli ca 80 EUR eest, kui jamada ei viitsi.
kord sama jamaga silmitsi. Kirjutasin siia ja üks vene mees saatis fotodega üksikasjaliku vea kõrvaldamise juhise, see vast veel siin kusagil alles. Puhastasin lihtsalt ukses asuva el. mootori kollektori õlist ja neli aastat töötab edualt.