Jeep

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Mured Grand Cherokee,ga 2003. a. diisel.

gert99
15:47 13.10.2012
Auto siis 2003 aastast ja 2,7 diisel mootoriga.
1. Koha peal tuuritades jäävad pöörded peale, et tahokas langeb aeglaselt mitte normaalselt.
2. Vesi tuleb sisse kuskilt juhi jalgade juurde.
3. Sooja puhub nagu vaikselt võrreldes BMW,ga võib olla see Jeebi eripära.

Kas oskab keegi mind aidata mõne probleemiga?
Rai9
10:14 23.10.2012
Minu GC 2.7 sama jama,jäävad pöörded1500peale,seda siis,kui on mootor töösoe.Lasin ühe diagnostika lellal asja uurida,väitis olevt viga pihustite tagasivoolu klapis.Ostsin selle jubina maksis309euri.aga probleem sama.Siis lasin diagnossi teha teises remondi töökojas,seal öeldi,et gaasipedaali andur jukerdab.Tellisin siis sellegi uue 162euri.Nii ma jäin 471euri võrra vaesemaks pluss veel kõik servise rahad ja viga ikka leidmata.Käisin lõpuks ka Silber Autos diagnostis seal arvati,et viga võib olla mäluplokis.Mine ja lase Silberis test ära teha,mul maksis see26.90euri. Kirjuta ka foorumis,mis teada said.Võime vestelda ka telef.5297834 saame nii mõnedgi vead mitmepeaga ära lahendada.
kunks
12:01 25.10.2012
1. Sama viga oli. Vahetasin kapoti all läbipaistvad kütuse tagasivoolu torud. 3tk. Nende kiirliidesed väsivad ja sealt vahelt hakkab õhku imema.
Samal ajal vahetasin ka aku. Vana aku ja andurid ei sobi kokku.
Kummas viga oli, nüüd ei teagi, aga korda sai.
..........
12:59 25.10.2012
Vanal cherokeel (kirst) sai ise diagnosti teha, keerasid 3x süüdet sisse välja ja Engine Check tuli hakkas veakoode vilgutama.

Kui vene keelt mõikate siis väga hea leht on: http://jeep.auto.ru/index.htm