Kallis mees mine ravile. Antud kohas on ISEGI MÄRK, et kõnniteel võib parkida kuni 30 min. Loodan modede arukusele teema kustutamises ja algataja vabandusele antud sõiduki omaniku ees.
Parkimine on seal lubatud kõnnitee VASAKUS (sõidutee poolses) servas, mitte KESET kõnniteed. Kui mina sõidaksin jalgrattaga sõiduteel, siis eeldad, et teen seda sõiduraja parempoolses servas, mitte KESET sõidurada.
Mees. saa nüüd üle, et eksisid. Jutt oli selles, et antud sõiduk parkis kõnniteel :D. Ta tegi seda ju õigesti, vastavalt märkidele. Kui sõiduk jätab 1,5m käimis ruumi on kõik ok. Märk ei näita millises ääres võib parkida. Jumal küül, kas lapsed ei saa aru, et ei maksa oma nina panna sinna, kus pole nende asi :D. Tunnista, et läks valesti ja unusta ära. Saad öösel magada ka äkki. Ilusat kooliaasta algust :D.
Kui Google seda kohta pildistas, siis nagu tohtis kõnnitee vasakus servas parkida. Võibolla nüüd juba ued märgid ja keelatud. Miskine ümmargune märk seal postil. Kahjuks pildistaja seda ei näita.
Viimasel aastal on mitmel pool kõnniteel lubavad parkimismärgid kadunud,Draamateatri kõrval üle sõidutee samamoodi..ja kui guugli pilti kõrvutada talvisega siis on seal postil ka midagi muud küljes,igaljuhul mitte ümarik märk
Ma ei väida midagi vaid olen lihtsalt kuulnud, et mõnel autol on suisa peeglid küljest ära murtud kuna on pargitud kergliiklusteele ja ininene ei ole muudmoodi mööda mahtunud.