Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

D16Z6 rihmavahetus + veel paar küsimust

miku333
18:09 09.01.2013
Kuna autol ette kerinud korralik kilometraaž, tuleks teha hammasrihma vahetus. Et asi korralik oleks, tuleks vahetada lisaks rihmale ka pingutusrullik ning veepump.
Üldiselt teen lihtsamad asjad tavaliselt kodus garaažis ära.
Siit ka minu esimene küsimus.
Kas rihmavahetus on sellel mootoril võimalik koduste vahenditega teostada?
Lisaks olen netipoodides rihma otsides märganud, et enamus on 103 hambaga, kuid mõned 104 hambaga. Milline oleks õigem?

Teine küsimus on seoses auto käivitamisega. 1 korral viiest on nii, et esimese võtme keeramisega auto käima ei lähe. Mootor läheb kuni u 500rpm ning seejärel sureb välja. Kohe uuesti võtit keerates läheb käima, nagu poleks midagi olnudki. Lappasin foorumites igasuguseid teemasid ning sain teada, et vist hakkab bensiini pump peeti minema. Kui süüde sisse keerata ja oodata, kuni enamus tuled ära kuskuvad, seejärel süüde välja ning uuesti sisse ja tööle keerata, siis läheb paugust käima. Kas võib viga olla kütuse pumbas?

Ning kolmas ja hetkel viimane küsimus seoses veermiku ja roolimisega. Autol rooli keerates tuleb mingi koha pealt kriuks. Mõtlesin et lasen wd-40 salongis rooli vahele, kuid kruiksub ikka edasi. Hakkasin siis rooliga ühelepoole ja teiselepoole kiiresti keerama. Seejärel kuulsin, et vasakule-paremale kiiresti keerates tuleb kuskilt kolks. Ei tea kus kohas see lõtk olla võiks? Ise kardan et roolilatt kuid ma loodan et eksin.
audi!!!!
19:57 09.01.2013
audi a4 tegi kunagi umbes sama jama ja viga oli immos mis oli tehase oma ja suuteluku juures kusagil plasti taga
miku333
20:49 09.01.2013
Mõtlen ja mõtlen, et millega ma oma postituses puusse panin. Aega läks aga aru sain.

"väike" trükiviga.

MOOTORIKS NIMELT D15Z6!