Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Sõiduõpetaja

lihtnemina
13:05 23.01.2013
Tere,

Selline mure, et teen juba mitmendat korda Arkis sõidueksamit. Pärast igat läbi kukkumist sõidan sõiduõpetajaga ringi ja muudkui maksan talle ja tema räägib mulle, mida ma enamjaolt valesti teen ning räägib enamus ajast mobiiltelefoniga, aga ei seleta mulle ära kuidas võiks teisiti teha, kui ma küsin ei saa ta kunagi aru miks ma küsin ja tegeleb edasi oma asjadega. Autokooli tegin ca 5a tagasi ära ja nüüd hakkasin alles Arki eksameid tegema. Teooria eksami kehtivusaeg on kohe ukse ees.
Kas te oskate mõnda head õpetajat soovitada, kes suudaks puust ja punaseks selgeks teha, mida ma valesti teen ja kuidas seda muuta jne?!
Tahaks ikka asja eest maksta. Sõita saan ma nii nagu hetkel sõidan enamusega.

Oleksin väga tänulik, kui saaksite mind aidata. Suured tänud ette.
LK
14:22 24.01.2013
Kui sõiduõpetajad Sulle ei istu, siis soovitaksin Sul keegi oma tutvusringkonnast juhendajaks võtta. Tal peab olema B-kat load vähemalt 5 aastat, ühtegi kehtivat rikkumist ei tohi olla ning kehtiv tervisetõend peaks ka olema.

Kuna Sul on käsil ARK, siis eeldan, et autokoolitunnistus on Sul käes. Ei lähe vaja muud, kui see ARKI-i kaasa võtta ning juhendajatunnistus lasta teha. See läheb seal minutitega ning maksis vist 15/20eur ning seejärel sõida nii palju kui süda lustib! Tuleb kordades odavam. Edu!
PP
15:32 24.01.2013
Tallinnas otsid õpetajat?
lihtnemina
20:34 24.01.2013
LK- Mul üks selline inimene on kellega sõitsin, aga mul lihtsalt ekstra vaja õpsi, kes räägiks kuidas ma saan oma vigu muuta. See kellega sõidan, tema ei näe neid vigu, ütleb, et tema laseks läbi, aga siis kui sõiduõpetajaga sõidan ja eksamit teen, siis öeldakse jälle mis vead on ja sõiduõpetaja ei paranda neid, lihtsalt ütleb mis valesti teen. Tahtsin omale ekstra sellist õpsi, kes seletaks need asjad lahti. Aga tänud Sulle igaljuhul ;)

PP- Jep Tallinnas :)
PP
16:04 26.01.2013
Kui pole õpetajat leidnud siis soovitaks Elle Sakariast - pika sõidustaaziga õpetaja, teeb sulle kenasti kõik selgeks ma usun.

56957435
stammer
17:13 26.01.2013
Nii nagu ei saa igaühest arsti, ei saa ka igaühest autojuhti. Kui ikka ei ole eeldusi, siis ei ole mõtet punnitada.
???
17:41 26.01.2013
On neid lube siis nii vaja et peab läbi mutiuru neid ajama. Pole kôigile seda juhtimise oskust antud.
irv...
21:58 26.01.2013
Ajate siin lastejuttu. Igasugused tibinad, kes on sajandi kaugusel tagurdamisoskusest, saavad load nagu naksti. Vaadake kuidas nad sõidavad isegi juba vahtraleheta. Hirmus teedki ületada kui seklline lõhnabukett läheneb zebrale. Ja pole midagi. Ja kõik ju teavad, kuidas värk käib. Miks siis ühtsid peedistada "po ponjaatijam" ja teised lasta lati alt lamades läbi? Imelik et UKs ja USas on seda peedistamist kordades vähem ja ka liiklusõnnetusi suhtarvus vähem kui meil.
külaline21
14:00 29.01.2013
Kirjutage siia kõik võimalikud kogemused sõidu õpetajatega...